in

Den här hårfärgen kommer vara superinne 2018 (dags att boka frisörbesök!)

5a324f633bf11 5a324f633bf51hacc8arfacc88rg 2018.jpg

Hårtrenderna ändrar sig ofta, men nu har ett par stylister siat om vilken hårfärg som kommer vara it-färgen 2018. Mer

Dagarna där vi bara färgade vårt hår i naturliga färger är förbi, och hur härligt är inte det? Jag har hunnit med att ha bland annat rosa, lila och mörkblå toner i mitt hår, och det gör liksom livet lite roligare.

Det senaste året har bubbelgumsrosa pastell, blorange och havshår varit färger som trendat i frisyrvärlden. Och enligt en undersökning L’Oréal Professionnel gjort säger en fjärdedel av kvinnorna som blev tillfrågade att de är mer troliga att testa på en vågad eller pastellig look på håret än vad de var för ett år sedan.

Så i vilken kulör ska vi färga håret 2018? Jack Howard, stylist vid salong Paul Edmonds, säger att hårframtiden är metallic-toner.

– Vi börjar se en jättestor ökning i kunder som efterfrågar metallic-inspirerade färger i salongen. Jag tror att det delvis beror på övergången från glossig finish till metallic som vi sett på catwalken. Vi ser också att de metalliska elementet fortsätter in på vår makeup, säger han till Refinery29.

Josh Wood, frisör specialiserad på hårfärgning och kändisstylist, tror också på metallic- och gråa toner, inför 2018.

– Jag arbetar med människor som firar deras naturligt gråa hår, men samtidigt kommer 20-åringar in till salongen och vill ha grått hår. Tidigare var grå aldrig en färg, den var i bakgrunden eller som en accent. Jag älskar tanken att du kan skapa flera toner av grått, i flera nyanser. Vi är mycket mer sofistikerade med färgen nu.

Vad tror du, är första trenden i hårvärlden 2018 något för dig?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss