in

5 hudvårdsfavoriter under 100-lappen

budget hudvård favoriter

Beuatynörden Moa Alfredsson tipsar om sina bästa budgetprodukter! Mer

Jag älskar budget. Du älskar budget. Alla älskar budget. Kombinera det med allas vår största kärlek hudvård och du har den bästa kombon. Som tacosen till fredagsmyset.

Därför listar jag nu mina bästa hudvårdsfavoriter som du kan köpa för under hundralappen (ungefär)!

budget hudvård

Micellar water, 69kr, Garnier
Det här är superhjältevarianten av sminkborttagningar. Tycker du som jag att det är rätt jobbigt att ta bort mascaran och eyelinern efter en lång dag? Då ska du testa en flaska 69-kronors micellärvatten. Ett swipe med bomullsrondellen och sminket är borta!

Organic Cold-Pressed Argan Oil, ca 90kr, The Ordinary
Budget behöver inte betyda tråkiga förpackningar. Kolla in The Ordinarys fantastiska pipettflaskor som kommer se fina ut i badrumsskåpet. Deras arganolja är perfekt för dig med lite torre hy då den är en fuktboostare som heter duga.

Sun Gel-Cream, 149kr, Eucerin
Jag vet att det är tjatigt men solskydd är faktisk så viktigt som alla säger att det är. Min bästa SPF produkt är Eucerins matta variant som fungerar galant under sminket. Solskyddet går snabbt in i huden och man känner inte att man har det på. Tips tips!

Oil Free Moisturiser, 69kr, Neutrogena
Det var här någonstans som min hudvårdsobsession började, när 13-åriga Moa köpts sin första hudvårdsprodukt från Neutrogena. Och just denna kräm är inte en såndär tonårscrush som går över, nope. Så fort jag känner att min hud behöver komma i balans är det denna jag använder. Perfekt för alla oss med lite oljigare hy.

Salicylic Acid 2% Solution, 59kr, The Ordinary
Jaa, jag älskar The Ordinary. Och just denna produkt är mitt hemliga vapen mot finnar. Salicidsyra är nämligen ett av få ämnen som faktiskt kan gå ned i huden och lösa upp talget som gör att man får finnar. Lägg serumet där du har finnar och vakna med lite jämnare hy.