in

Bästa tipset mot fett hår – enligt Kardashian-familjens hårstylist

tips fett har

Säg, förhoppningsvis, hej då till fett hår med hjälp av kändisstylisten Jen Atkins bästa tips! Mer

Att ha fett hår är inte så najs. Och det går liksom inte att i hur många dagar som helst gå runt med en tajt tofs, hatt på huvudet eller dränka rötterna i torrschampo innan man måste duscha. Men vad händer om håret blir fett lika snabbt igen? Jen Atkin, hårstylisten som bland annat fixar svallet på stjärnor som Kardashian-familjen, Chrissy Tiegen och Bella Hadid, är här för att rädda oss från fett hår.

Atkins var i London för att promota hennes nya hårprodukter, förutom att fixa kändisarnas hår är hon också grundare till hårvårdsmärket Ouai, och delade med sig av sitt bästa tips mot fett hår.

– Du borde tvätta håret med två olika sorters schampo, eftersom rötterna och längderna på håret är väldigt olika, säger Atkins och fortsätter:

– Längderna på ditt hår har ofta blivit färgade och håret är dött. Så på längderna borde du använda ett schampo som återfuktar, men för rötterna och håret närmast skalpen ska du använda ett renande schampo. Tvätta rötterna först, och sedan längderna.

Bra tips för den som tröttnat på fett hår!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!