in

Bäst i test: Värmeverktyg som fixar volym och lockar

bäst i test värmeverktyg

VeckoRevyns skönhetsredaktör Lisen Sundberg sätter värmeverktyg to the test för att se vilka som ger bäst lock och stuns! Mer

koplankar 1024x37 1

1. Cloud nine The O the gift of volume set

Cloud nine

OM PRODUKTEN: Ett induktionsvärmesystem värmer upp spolarna på fyra sekunder och du kan ta i dem direkt utan att bränna fingrarna, endast håret blir varmt.

SÅ TYCKER VI: Den här är perfekt för att skapa hår som ser salongsfönat ut. Lyxig, dyr volym. Kardborrespolarna kan vara lite knepiga att ta ut ur håret. Värmeskyddet som medföljer är riktigt bra och används flitigt även till andra värmeverktyg.

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

2. Babyliss Keramiska värmespolar

Babyliss

OM PRODUKTEN: Keramiska värmespolar med sammetslena papiljotter.

SÅ TYCKER VI: Det känns väldigt mormor med värmespolar, men det är faktiskt på många sätt enklare än att arbeta med locktång. Spolarna är lätta att rulla upp och lika lätta att ta ut. Kitet innehåller tre storlekar på spolar. Bäst blir det om du är ute efter ett retro Farrah Fawcett-resultat snarare än strandrufsiga vågor. Vi gillar!

BETYG: 5/5

Läs mer och köp här.

3. Remington Advanced colour protect wand

Remington

OM PRODUKTEN: Använder enligt företaget en unik, skyddande teknologi som ser till att man kan skapa lockar utan att skada hårfärgen. Har en keramisk beläggning som gör att mikrobalsam överförs till håret medan man lockar det.

SÅ TYCKER VI: Härlig stort konformat verktyg som ger hälsosamma vågor och avslappnade lockar i håret. Känns som väldigt högkvalitativ produkt trots att den ligger i det lite snällare prissegmentet. Lockningen går snabbt och vågorna blir beachy.

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

4. Toni & Guy Deep barrel waver

Toni & Guy

OM PRODUKTEN: Tourmalineklädd vågtång med 25 värmelägen upp till 180 grader.

SÅ TYCKER VI: Lång, snurrbar sladd och bra fast grepp om tången gör den lätt att jobba med. Denna ger fina, större vågor. Om man inte är supervan vid locktänger är detta ett bra verktyg att börja med, då man inte behöver vara ett proffs för att få ett bra resultat – vilket är ett plus! På minus- sidan ligger att den är ganska tung och att man är lite begränsad i sin styling med en vågtång.

BETYG: 3/5

Läs mer och köp här.