in

Bäst i test: Pre-partymasker som ger dig glow

ansiktsmask bäst i test

Nu börjar årets glittriga festsäsong! Gör förberedelserna extra härliga med en pre-partymask. VeckoRevyns skönhetsredaktör Lisen Sundberg har tagit reda på vilka som håller måttet! Mer

koplankar 1024x37 1

1. Foreo Glow addict mask

Foreo

STORLEK: 6 x 6 g.

OM PRODUKTEN: Mikrofibermask du fäster på din Foreo Ufo-maskin. Maskinen hjälper till att maximera maskens ingredienser.

SÅ TYCKER VI: I början är det lite meckigt med appen som ska aktiveras och masken sliter sig från sitt fäste under behandlingen, men efter några gånger fick vi in tempot. Helt okej resultat, men det känns inte som att effekten stannar så länge.

BETYG: 3/5

Läs mer och köp här.

2. Leegeehaam Wannabe honey fit mask

Leegeehaam

STORLEK: 33 ml.

OM PRODUKTEN: Närande sheetmask med propolis och vitamin C som stärker, ger lyster, återfuktar och jämnar ut hudtonen.

SÅ TYCKER VI: Ger helt klart torr, vintertrött hy ny livsglädje. Masken ligger på bra, känns tung och riklig vilket ger en lyxkänsla. Efteråt känns huden djupt återfuktad, lugn och jämn. Extra plus för bra pris. Den här är riktigt, riktigt bra!

BETYG: 5/5

3. Starskin The gold mask

Starskin

STORLEK: 30 ml.

OM PRODUKTEN: Arkmask av bio-cellulosa med fermenterad kokosjuice, ginko, avokadoolja och andra välgörare.

SÅ TYCKER VI: Riktigt boostande mask, inte minst för uttorkad, glåmig och trött hud med torrhetslinjer. Huden får ny lyster och hudtonen ser jämnare och slätare ut. Masken i sig var en aning knepig att få till jämnt, hade inte haft något emot en lite lyxigare känsla på arket, men resultatet var riktigt härligt.

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

4. Dr Dennis Gross Hyaluronic marine mask

Dr Dennis Gross

STORLEK: 45 g gel + 3,5 g pulver.

OM PRODUKTEN: En fuktbombande gel och ett aktiverande pulver blandas och blir till en peel off-mask.

SÅ TYCKER VI: Halleluja, vilken mask! Så svalkande, återfuktande och härligt skön för torr och känslig hy. Huden känns lugn, plumpad och redo för makeup direkt. Är porerna till synes inte lite mindre också? Det känns så. Priset kändes saftigt, men det blir inte så farligt när man delar det på fyra masker som förpackningen innehåller.

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.