in

Matilda Djerf lanserar skönhetsmärke – här är allt vi vet om Djerf Avenue Beauty

Djerf Avenue Beauty
Bildkälla: Pressbilder från Djerf Avenue Beauty

Djerf Avenue expanderar! Nu lanserar Matilda Djerf ett alldeles eget beuatymärke med två hårprodukter för dig som vill efterlikna hennes signaturfrisyrer.

– Så länge jag kan minnas har hår varit ett sätt för mig att uttrycka mig själv, säger influencern i ett pressmeddelande. Mer

Vi är säkert många som försökt copy-pastea Matilda Djerfs hårsvall, gardinluggen med mycket volym och vågiga lockar som alltid verkar stanna på plats – och nu kan vi snart vara ett steg närmre vårt drömresultat. I slutet av mars lanseras Djerf Avenue Beauty, influencers alldeles egna skönhetsmärke. Först ut är två hårprodukter för dig som vill skapa hennes signaturfrisyrer – blowouten med mycket volym och den strikta slicked-back-knuten.

– Jag är otroligt stolt över dessa produkter och längtar tills världen får testa dem. Så länge jag kan minnas har hår varit ett sätt för mig att uttrycka mig själv, säger Matilda Djerf i ett pressmeddelande.

Köpa Djerf Avenue Beauty

Låt oss kika närmare på produkterna!

The Breezy Styling Mist

The Breezy Styling Mist är ett volymspray, och det utlovar mycket volym samtidigt som sprayen håller frisyren på plats.

Djerf Avenue Beauty datum

On-The-Go Styling Gel

On-The-Go Styling Gel är en multistyling-produkt, dom håller frisyren på plats samtidigt som den ger massvis med glans.

Djerf Avenue Beauty produkter

När kommer Djerf Avenue Beauty till butikerna?

Beautyprodukterna lanseras på Djerf Avenues hemsida den 27 mars. Du kommer alltså kunna shoppa produkterna exklusivt där. För att fira lanseringen öppnar Djerf Avenue Beauty dessutom en popup-butik i New York, som kommer vara öppen mellan den 27 mars och 2 april.

Så skapar du Matilda Djerfs signaturfrisyr