in

9 skönhetstrender vi definitivt kommer testa i år

skonhet dragare

Nytt år = nya trender inom beauty. Vi är lite extra peppade på skönhet efter att ha samlat 9 av de trender vi vill köra på i år! Mer

 1. Blorange

  Vi har tidigare skrivit om 2017 års första hårtrend blorange, och vi vill definitivt möta våren i en härlig mix av röd, rosa och orange i håret. Det livar ju upp vilken dag som helst!

 2. Blurriga läppar

  Vi alla har vetat hur viktigt det varit med att ha läppenna under sitt läppstift för att förhindra att det smudgar ut sig under dagen, därför är vi väldigt glada över trenden med blurriga läppar. Kanterna på läppstiftet behöver alltså inte vara så perfekta, utan lite suddade. Ta lite läppstift på (rena) fingrar och dutta på, så har du nailat looken!

 3. Kromnaglar

  Kromnaglar blev stort redan i slutet av förra året, men vi gissar på att trenden fortsätter – och inte oss emot! Att ha kromnaglar är som att gå runt med smycken på naglarna, blingigt!

 4. Kolmask

  Aktivt kol ser vi mer och mer i ansiktsmasker nu för tiden, det ska nämligen dra ut smuts och överflödig olja ur huden samt vara ”avgiftande”. Låter ju asbra, vi hoppas det ger oss flawless hud!

 5. Draping

  Först var det conturing, sedan var det strobing och nu är det draping. Draping innebär att man ska contura med sitt rogue. Applicera ett mörkare rogue under kindbenet och ett ljusare på kindbenet. Spännande och fint tycker vi!

 6. Dagen-efter-sotning

  Glöm att du behöver stå i evigheter och sudda ut din svarta ögonskugga för att få till den perfekta sotningen. Nu är det en råare look som gäller, och sotningen kan med fördel se ut som om att den sitter kvar från kvällen innan.

 7. Glittriga läppar

  Mer glitter åt folket! Glitterläppar är något vi kommer satsa på likväl till fest som till vardags. Att känna sig som en liten diskokula kan ju inte bli annat än bra!

 8. Hårscarf

  En scarf i håret kan man variera i typ all oändlighet. Knyta en scarf runt sin knut som på bilden, fläta in en scarf i sin fläta, använda som diadem, knyta runt hela håret när man har en dålig hårdag. Vi känner på oss att scarfen kommer piffa upp våra frisyrer många gånger under året!

 9. Färgstarka läppar

  Nude- och mauvetonade läppstift i all ära, men nu känner vi för att haka på trenden med färgstarka läppar som kommer tillbaka. Läppstift i rött, orange och cerise har aldrig känts mer rätt.