in

9 beautytrender sommaren 2017 som vi vill testa NU

beauty 17 dragare

Äntligen börjar våren visa sig, och vi börjar direkt längta ännu mer till sommaren – och beauty såklart. Dessa beautytrender som kommer i sommar är vi lite extra sugna på att testa! Mer

 1. Makeup under ögat

  Istället för att fokusera på ögonlocket eller hela ögat är det smink under ögat som gäller i sommar. Gärna starka färger, som Linda Hallberg kör på här, eller massor med glitter!

 2. Megahög hästsvans

  Tofsen ska sitta så högt som möjligt på huvudet i sommar (snyggt och skönt när det är varmt!), precis som det gör här på Elle Fanning. För en extra fancy tofs kan du vira en hårslinga runt hårsnodden, eller varför inte bring back the 80’s med en scrunchy i någon fin färg eller mönster?

 3. Mörka läppar

  Vem säger att man bara kan ha mörka läppstift på vintern? Mörka nyanser är lika snyggt när du har en solkysst hy. Matcha med en i övrigt bar makeup, med inspo från Taylor Swift.

 4. Rosa highlighter

  Highlighter är allas nya favvogrej i sminkväskan och är lika självklar som ögonbrynsmaken. I sommar går vi dock gärna mer åt det rosa hållet på vår highlighter, och även om vi kanske inte går all in som Rihanna gjorde på Metgalan (fast hur fint är det inte?!) så tar vi ändå fram vår inre My Little Pony och bara kör.

 5. Mörkblå sotning

  Brun och svart sotning i all ära, men blått är ju också sjukt snyggt att göra dramatiska sotningar med!

 6. Miniflätor

  Vad är egentligen en sommar utan bohemiska inslag i beautyrutinen? Svar: nada! I sommar går vi gärna runt med små flätor i håret, precis som Martha Hunt gjorde på Coachella.

 7. Neonsmink

  Inför vår- och sommarvisningarna 2017 såg vi mycket neonstreck på modellernas ögonlock, och vem visar det bättre än Viola Holmgren här? Matcha med neonnaglar för en extra färgstark look!

 8. Glossy läppar

  Under de dagar i sommar som det INTE blåser kommer vi gå all in på glossy läppar! Gärna ljusa, så vi får en riktigt härlig flashback till högstadiet.

 9. Ton i ton

  Ton i ton på ögon, läppar och kinder i sommar är så fint – och så rätt! Rosa, peach, brunt, rött, eller vilken färg du vill.

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss