in

9 beauty-julkalendrar vi vill lägga vantarna på NU!

adventkalender beauty

Den bästa julklappen man kan köpa till sig själv måste ju vara en adventskalender full med en massa beautyprodukter. Här har vi samlat nio kalendrar som har allt med skönhet att göra. Mer

Adventskalendrar för julen 2018 hittar du här

31 fantastiska adventskalendrar: från budget till lyx

20 härliga adventskalendrar vi vill ha i december: allt från skönhet till sexleksaker

Julklappar för julen 2018

Billiga julklappar: 50 julklappar under 50 kronor

Juklappstips till hela familjen: 72 presenter som kommer göra succé på julafton

30 härliga presentboxar med skönhetsprodukter som vi vill ha under granen i jul

 1. The Body Shop

  body shop 25 ultimate

  The Body Shop bjuder på tre kalendrar i olika prisklasser, 495 kr (värde 1100 kr), 795 kr (värde 1560 kr) och 1195 kr (värde 2835 kr). Kalendrarna innehåller både smink, doft, ansiktsprodukter och hudprodukter. Kalendrarna finns i butik nu.

 2. Jo Malone

  jo malone

  Förutom den gulliga designen på Jo Malones julkalender så innehåller den också såklart doftande saker, om du är ett fan av parfymer passar den perfekt. Kalendern innehåller små parfymer och doftande krämer. Kalendern är dock dyr med ett pris på cirka 3200 kr, den finns tillgänglig från november.

 3. Makeup Revolution

  makeup revolution

  Är du en riktig smink-junkie? Då kommer du älska Makeup Revolutions adventskalender. Den är fullproppad med smink och makeupborstar, och kostar ungefär 300 kr, så det är väldigt överkomligt med tanke på vad man får. Kalendern finns tillgänglig från slutet av september.

 4. Charlotte Tilbury

  charlotte tilbury

  I Charlotte Tilbury´s Naughty and nice magic box calendar finns det främst hennes bästsäljande produkter i en blandad kompott. Produkterna är i resestorlek och kalendern kostar cirka 1600 kr, finns tillgänglig snart.

 5. Sleek Makeup

  sleek makeup

  Sleeks kalender innehåller bland annat liquid lipsticks, eyeliners, mascara och contour kit, med andra ord får du en helt ny fylld sminkväska. Kalendern kostar drygt 370 kronor och finns tillgänglig snart.

 6. Bare Minerals

  bare minerals

  Om du är ett fan av mineralsmink och Bare Minerals är den här kalendern heaven. Den innehåller läppglans, läppstifts, rouge, ögonskuggor, mascara och hudvårdsprodukter. Kalendern finns tillgänglig från 12 oktober och kommer kosta ungefär 800 kronor.

 7. Ciaté

  ciate

  Är naglar din grej? Då är Ciatés julkalender Mini mani month den du ska satsa på. Kalendern innehåller naturligtvis massa nagellack i olika kulörer samt produkter för att hålla naglarna i toppskick. Den kommer kosta cirka 540 kronor och finns tillgänglig från oktober.

 8. Kicks

  kicks1

  Kicks adventskalender innehåller allt från makeup och makeuptillbehör till hud- och hårvårdsprodukter. Kalendern finns tillgänglig från vecka 41 och kommer kosta 399 kr (värde 1134 kr).

 9. Skincity

  Skincity har inte gått ut med någon julkalender än, men eftersom de haft det tidigare år så gissar vi på att det kommer än i år också! Priset förra året låg på 1099kr (värde 3575 kr), så vi gissar på att den kommer kosta ungefär så mycket nu med. Förra året lanserade de julkalendern i slutet av oktober, så det gäller att hålla ögonen öppna!

Psst.. Kan du inte få nog? Här hittar du ytterligare 15 drömmiga adventskalendrar för julen 2018!

Tack Cosmopolitan UK för artikel-inspo!

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.