in

8 hårtrender som kommer vara superinne 2018

hartrender 2018

Nytt år innebär såklart nya looks, här är åtta snygga hårtrender som är helt rätt att satsa på 2018! Mer

1. Loopad hästsvans

Om något dyker upp på hårguruns Kristin Ess Instagram, kan vi räkna med att det kommer vara överallt om några månader. En loopad hästsvans gör du genom att påbörja en knut, men istället för att ta upp allt hår låter du längderna hänga fria.

2. Smycka dina flätor

Uppdatera dina flätor med smycken, enkelt och effektfullt!

3. Rosig bob

Bort med de allra pastelligaste tonerna och ta efter inflytelserika makeupartisten Pony. Satsa på en dammig och rosig färg, gärna med en kortare frisyr.

4. Rosetter i mängder

Oavsett om du kör på fläta, hästsvans eller en slarvig uppsättning så kommer en rosett vara en självklar accessoar. Extra fint blir det med hårband i material som sammet och silke.

5. Klämmor gör comeback

Glöm klämmor med plastiga fjärilar och blommor på, nu börjar butikerna få in riktigt snygga hårklämmor. Så praktiskt eftersom de räddar en dålig hårdag på ett kick.

6. Miniknut

Kamma allt hår till nacken och gör en liten knut. Om du vill piffa upp looken är det lättast att göra det med ett par fina örhängen, precis som beautyvloggaren Allana Davison.

7. Karamelltoner

Om du är sugen på en varm hårfärg är det helt rätt att köra på karamelliga toner. Hela håret eller i en ombre som influencern Janibell Rosanne väljer du själv!

8. Toppknut

Bästa frisyren när man bara vill få bort allt hår från ansiktet är absolut en hög knut.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss