in

5 hårprodukter som är livräddare i sommar

harpradukter

Förbered håret på vad som komma skall: Saltvatten och förhoppningsvis en massa sol! Vi listar fem produkter som snabbt och smidigt gör håret sommarredo! Mer

Sommar, sommar, sommar – underbart på alla sätt och vis, men inte alltid den bästa årstiden för ditt hår. Det tenderar att bli torrt, svettigt och frizzy snabbt, men det finns hjälp att få för att få till det perfekta sommar-svallet.

1. Ingen sommar utan torrschampo!

produkt1

Torrschampo från Lernberger Stafsing.

Ingen sommar utan torrschampo! Jag älskar detta torrschampot eftersom 1 det inte ger håret den där gråa looken och 2 inte känns allt för smutsig i håret. Är inte det oftast problemet med torrschampo? De gör att håret ser renare ut men känns smutsigare… Läs mer och köp här.

2. Saltvattenspray för dig som vill ha en quick fix

saltvattenspray

Saltvattenspray från Eleven Australia.

Räck upp handen om du vill att din hårvårdsrutin ska gå snabbt på sommaren! En quick fix innan man springer ut genom dörren är att ge håret ett par sprut med saltvattenspray. Spraya håret och krama sedan upp det i handen för avslappnade lockar. Läs mer och köp här.

3. Hårolja som motverkar frizz

kiehls hårolja

Hårolja från Kiehls.

Känner man mig vet man att jag inte kan leva utan hårolja. Trött och slitet hår får genast ett uppsving med några droppar av mirakelprodukten. Håroljan är också frizzets värsta fiende. Och det gillar man ju! Läs mer och köp här.

4. Hårinpackning för dig som behöver en fuktboost

Inpackning från Olaplex.

Solens strålar sliter på håret. Så är det bara. Så ge ditt hår en riktig fuktboost genom att regelbundet använda inpackning. Denna hemmakur reparerar och stärker från toppar till hårbotten. Läs mer och köp här.

5. Solskydd för håret

ghd

Solskydd från Ghd.

Det är inte bara huden som måste skyddas från solen. Nej, nej! Håret kan också ta skada av UV-strålarna. Investera i en SPF för håret. Du kommer tacka dig själv när vintern kommer och håret fortfarande känns friskt och frizz fritt! Läs mer och köp här.