in

5 beauty-trender som vi vanliga dödliga alltid failar på (det är ju OMÖJLIGT att lyckas?!)

beauty tekniker

Vem vill inte ha färgsprakande sminkningar, knivskarpt mönstrade naglar och megalockigt hår, men hur lätt är det egentligen att få till? Vi listar fem beauty-fenomen som är lite för knepiga för att en vanlig dödlig ska få till det. Mer

 

 1. Regnbågshår

  Ja, det är fantastiskt vackert, och alla DIY-hårfärgare ser ju så avslappnade ut på Youtube. Men att få till en perfekt regnbåge i något så störigt som hår, HÅR. Det är ju överallt och ligger aldrig på rätt ställe!

  tenor

 2. Glittrande cut crease

  Det här med glitter och ögon. Är du en person som kan se genom stängda ögonlock, alternativt en person som gillar att ha sand i ögonen och inte behöver blinka, så är det verkligen något för dig. Om inte, så kan glitter vara ett irritationsmoment värt att hålla sig borta ifrån.

  nEoBl2Ts4Gkak

 3. Flätor som Daenarys Targaryan

  Det finns inget annat att säga om hennes hår än att det är a-mazing, men hur gärna vi än vill så har de flesta av oss varken tillräckligt mycket tid, tillräckligt mycket hår eller tillräckligt med tålamod för att få till en lika episk flätlook.

  game of thrones ep45 ss05 1920jpg

 4. Water marble

  Alla videor på Instagram får det att se så lätt ut, och visst är det vackert. Men i verkligheten, hur lätt är det att fånga upp nagelack som ligger i mönster i en kopp så att det lägger sig perfekt på nageln? Då känns den här metoden enklare:

  AUGB4 16 AL 1

 5. Faux-perm

  Ja, visst ser det härligt och avslappnat ut när Rihanna rockar en stor lockig frisyr på röda mattan! Men innan du planerar att köra en liknande look på nästa party, tänk tillbaka på senaste gången (om du har försökt) du lockade håret, hela håret. Inte jättekul nej, och att få sådär spänstiga lockar? Ni som har naturligt krulligt hår, good for you!

  Solange+hair+whip

Den 21 oktober är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day i Stockholm, en mode- och skönhetsfestival som vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade. LÄS MER OCH BOKA HÄR.