in

Varför är sömn så viktigt för hyn?

Varför är sömn så viktigt för hyn? På natten återhämtar sig huden från de påfrestningar den gått igenom under dagen – t.ex. stress och föroreningar. Det är också under natten, kl.01-04, som cellförnyelsen är som störst. För att hjälpa huden i den reparererande processen kan du hjälpa den på traven genom att använda en nattcreme. […] Mer

Varför är sömn så viktigt för hyn?

På natten återhämtar sig huden från de påfrestningar den gått igenom under dagen – t.ex. stress och föroreningar. Det är också under natten, kl.01-04, som cellförnyelsen är som störst. För att hjälpa huden i den reparererande processen kan du hjälpa den på traven genom att använda en nattcreme. Unna dig därför en nattcreme som ofta är lite mer närande och fetare än en dagcreme. Om du har oren eller fet hud kan du till exempel prova Normaderm nattcreme från Vichy. Försök att få ihop åtminstone 7-8 timmars skönhetssömn per natt!
 Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!