in

Vad kan jag göra åt bristningar?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Vad kan jag göra åt bristningar? Bristningar uppstår oftast när huden påverkas kraftigt t.ex. i samband med övervikt, graviditet, medicinering, sjukdom eller under hormonpåverkan. […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Vad kan jag göra åt bristningar?

Bristningar uppstår oftast när huden påverkas kraftigt t.ex. i samband med övervikt, graviditet, medicinering, sjukdom eller under hormonpåverkan. Bristningar ses – tyvärr – ofta som missprydande, men de brukar ljusna med tiden. I handeln finns det speciella krämer som sägs ljusa upp dem. Det finns också krämer att använda i förebyggande syfte. Läkare kan även laserbehandla dem, vilket gör dem mindre framträdande, men de är svåra att ta bort helt. Kanske tröstar det lite att veta att de flesta kvinnor har bristningar någonstans på huden.