in

Någon foundation som inte ger finnar?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Någon foundation som inte ger finnar? Dita skapar porslinshy med foundation. Att foundation i sig kan orsaka finnar är myt. Dock finns det foundations […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Någon foundation som inte ger finnar?

Dita skapar porslinshy med foundation.

Att foundation i sig kan orsaka finnar är myt. Dock finns det foundations som täpper till porer och på så sätt skapar en grogrund för en inflammation, men majoriteten av de moderna foundations som finns på marknaden idag är skapta så att de inte ska täppa till porerna. Är din hud oren och fet använd en foundation som är anpassad för just din hudtyp. Det gör att din foundation ”sitter” bättre och du slipper känslan av att den runnit av efter några timmar. Som alltid, var noga med rengöring och använd produkter anpassade till fet och oren hud och superviktigt: kläm inte!