in

Måste jag använda ögonkräm?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Måste jag använda ögonkräm? Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet, det är därför en bra idé att använda […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Måste jag använda ögonkräm?

Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet, det är därför en bra idé att använda en speciell creme avsedd till området kring ögonen. Eftersom huden är tunnare är konsistensen på ögoncremer mycket lättare än de för ansiktscremer. För att inte irritera ögonen bör man också använda en creme som är parfymfri. Ögoncremer kan ha många olika egenskaper. De kan ge fukt och ny lyster till trötta ögon och de kan verka utslätande på rynkor. Många ögoncremer innehåller också ingredienser som verkar dränerande och minskar mörka ringar och påsar under ögonen. Vill du optimera din hudvårdsrutin ska du använda en ögoncreme!