in

Måste jag använda ögonkräm?

Måste jag använda ögonkräm?Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet, det är därför en bra idé att använda en speciell creme avsedd till området kring ögonen. Eftersom huden är tunnare är konsistensen på ögoncremer mycket lättare än de för ansiktscremer. För att inte irritera ögonen bör man också använda en […] Mer

Måste jag använda ögonkräm?

ogonkram

Huden kring ögonen är tunnare och känsligare än huden i övriga ansiktet, det är därför en bra idé att använda en speciell creme avsedd till området kring ögonen. Eftersom huden är tunnare är konsistensen på ögoncremer mycket lättare än de för ansiktscremer. För att inte irritera ögonen bör man också använda en creme som är parfymfri. Ögoncremer kan ha många olika egenskaper. De kan ge fukt och ny lyster till trötta ögon och de kan verka utslätande på rynkor. Många ögoncremer innehåller också ingredienser som verkar dränerande och minskar mörka ringar och påsar under ögonen. Vill du optimera din hudvårdsrutin ska du använda en ögoncreme!

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.