in

Hur behandlar jag blandhy?

Hur behandlar jag blandhy?Försök att se till att de torra områdena får fukt och att de blankare blir matta. Du kan kombinera din dagliga fuktvård med produkter till fet hud genom att t.ex. använda en creme till fet hud på pannan, näsan och hakan. När det gäller rengöring kan du rengöra huden med en produkt […] Mer

Hur behandlar jag blandhy?

dagenshud3

Försök att se till att de torra områdena får fukt och att de blankare blir matta. Du kan kombinera din dagliga fuktvård med produkter till fet hud genom att t.ex. använda en creme till fet hud på pannan, näsan och hakan.

När det gäller rengöring kan du rengöra huden med en produkt som sköljs av med vatten på morgonen och använda en rengöringsmjölk på kvällen. På så sätt ser du till att huden får optimalt med fukt om natten och en grundligare rengöring på morgonen, där eventuellt överflödigt fett tas bort. Försök alltså att kombinera produkter för att hitta din optimala hudvårdsrutin.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.