in

Hur behandlar jag blandhy?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Hur behandlar jag blandhy? Försök att se till att de torra områdena får fukt och att de blankare blir matta. Du kan kombinera din […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Hur behandlar jag blandhy?

Försök att se till att de torra områdena får fukt och att de blankare blir matta. Du kan kombinera din dagliga fuktvård med produkter till fet hud genom att t.ex. använda en creme till fet hud på pannan, näsan och hakan.

När det gäller rengöring kan du rengöra huden med en produkt som sköljs av med vatten på morgonen och använda en rengöringsmjölk på kvällen. På så sätt ser du till att huden får optimalt med fukt om natten och en grundligare rengöring på morgonen, där eventuellt överflödigt fett tas bort. Försök alltså att kombinera produkter för att hitta din optimala hudvårdsrutin.