in

Ger kosttillskott fin hy?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Ger kosttillskott som Omega-3 fin hy? Huden behöver vitaminer, oljor och antioxidanter. Om du känner att du inte får tillräckligt av dessa genom din […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Ger kosttillskott som Omega-3 fin hy?

Huden behöver vitaminer, oljor och antioxidanter. Om du känner att du inte får tillräckligt av dessa genom din kost kan du tillsätta dem. Oljor är viktiga för att en torr hud ska bevara sitt naturliga skydd. Antioxidanter hjälper cellerna i huden att försvara sig mot fria radikaler. Fria radikaler kommer bl.a. från UV-strålar, föroreningar och stress. De angriper cellmembranen och får huden att åldras snabbare. Men äter du tillräckligt varierat ska du inte behöva äta kosttillskott.