in

Bäst i test: 8 ansiktsmasker som gör jobbet när du sover

dragar 001

Känns din hy torr och rent ut sagt tråkig nu när soltimmarna börja avta? Det gör min! Jag boostar mitt ansikte med en nattmask 1-2 gånger i veckan och dagen efter vaknar jag upp med ett väl återfuktat ansikte med extra glow. Här listar Veckorevyns Sarah Mårtensson höstens bästa ansiktsmasker som sköter jobbet när du sover. Mer

koplankar 1024x37 1

Hydrating Mask från Löwengrip

löw 001

Ansiktsmask fullproppad med hyaluronsyra från Löwengrip. Masken motverkar rynkor och fina linjer och lämnar ett fint glow! Läs mer och köp här.

Drink Up Intensive från Origins

origins

En nattmask du kan lita på från Origins. Känner du dig torr på morgonen kan du blanda den med din dagkräm för extra fukt. Läs mer och köp här.

Night Mask från Filorga

Namnlöst 2 001

Lyxig nattmask från Filorga. Masken är fylld av aktiva ingredienser och motverkar trötthetstecken samtidigt som den boostar huden. Försök att komma ihåg att applicera denna mask efter en festkväll och vakna upp med återfuktad hy! Läs mer och köp här.

Hydrating Treatment Mask från Paula’s Choice

1611023 1

Återfuktande nattmask från Paula’s Choice. Speciellt framtaget för mogen, känslig och torr hy så är detta verkligen en fuktbomb! Läs mer och köp här.

Sleep Mask från Huxley

3 001

Nattmask som lugnar ner din stressade hy från Huxley. Med en superlätt gel-formula sjunker masken snabbt in i hyn och lämnar ett fint glow dagen efter. Läs mer och köp här.

Tea Tree Night Mask från The Body Shop

tea 001

Nattmask som är speciellt framtagen för att motverka orenheter från The Body Shop. Denna veganska mask både rengör, fräschar upp och verkar lenande på huden. Passar främst dig med problemhy. Läs mer och köp här.

Water Sleeping Mask från Laneige

laneige 001

Ge din uttorkade hy en fukt-boost med denna nattmask från Laneige. Den är inte bara snygg i ditt badrumsskåp utan gör under med torr hy! Med doft av apelsinblom, ros och sandelträ lovar den även spakänsla. Läs mer och köp här.

Sleep Mask Tan från James Read

f 001

Med denna nattmask som innehåller brun utan sol från James Read så vaknar du upp med en ”solkysst” hy året om! Är du osäker på färgen så börja med att blanda ut den med din nattkräm. Läs mer och köp här.