in

Är nattkräm nödvändigt?

Är nattkräm nödvändigt?Under natten är huden inte utsatt för lika mycket sol, föroreningar, stress, kyla och annat yttre påverkan som på dagen. Istället reparerar huden skadorna som uppstått under dagen. Det är därför sömn är så viktigt för huden. Nattkrämen hjälper till under denna process. Till skillnad från en dagkräm behöver nattkrämen inte anpassas för […] Mer

Är nattkräm nödvändigt?

asatc

Under natten är huden inte utsatt för lika mycket sol, föroreningar, stress, kyla och annat yttre påverkan som på dagen. Istället reparerar huden skadorna som uppstått under dagen. Det är därför sömn är så viktigt för huden. Nattkrämen hjälper till under denna process. Till skillnad från en dagkräm behöver nattkrämen inte anpassas för att ge ett matt resultat eller fungera med smink över. Därför kan den istället innehålla maximalt med näring och är en bra investering.

TIPS! Använd en nattkräm i samma serie som din dagkräm. Den är framtagen för att komplettera med de ämnen som inte finns i din dagkräm.
 

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.