in

Vad är Zero BS Beauty? Här är allt du vill veta om Hudfixaren Ram och TikTok-Fridas nya märke

zero bs beauty tiktok-frida hudfixaren ram
Bildkälla: @hudfixaren och @fridajernspets på Instagram

TikTok-profilerna Frida Jernspets och Hudfixaren Ram har skapat hudmärket ”Zero BS Beauty” tillsammans. Här är allt du vill veta om det! Mer

Det nya skönhetsmärket ”Zero BS Beauty” har precis grundats av Hudfixaren Ram och Frida ”TikTok-Frida” Jernspets. På deras hemsida står det att de har arbetat hårt under två år för att ta fram produkterna och marknadsför trovärdigheten genom att Ram pluggar till läkare och är Sveriges största hudvårdsinfluencer. Genom en unik formula är deras fokus att lugna huden och reparera hudbarriären. Beautymärket har nyligen lanserat sina första produkter.

Så populära är produkterna från Zero BS Beauty

Hittills har de tagit fram en rengöring ”Aloha Smoothie Cleanser”, en ansiktskräm ”Mix & Max Boosting Cream” och ett serum ”Dark Spots Eliminating Elixir”. Serumet har redan sålt slut på hemsidan, där det även hintas om att Frida håller på med hemliga produkter som kommer i framtiden.

Kritiken om för höga priser

I Rams kommentarsfält på sociala medier är det många som är upprörda över priserna. Rengöringen kostar 860 kronor, serumet kostar 960 kronor och ansiktskrämen kostar 920 kronor. Kitet med alla produkter landar på 2 560 kronor.

I en video på TikTok besvarar Ram kritiken med att han inte skäms över att priserna är höga och att han i stället är väldigt stolt över sitt företag. Han säger även att priserna är höga för att det är bra kvalitet.

@hudfixaren

Replying to @Tovaryll reklam frö @Zero BS Beauty

♬ original sound – Hudfixaren Ram

”First Impression” på Zero BS Beauty av Margareta Grääs

Influencern Margareta Grääs har publicerat flera videor på TikTok, där hon delar med sig av sina åsikter om Zero BS Beauty. Hon har inga problem med priset, men uttrycker bland annat att hon fick lite ont i ögonen och att hennes hud blev lite röd efter att hon använt produkterna. Men i det stora hela verkar hon ha ett gott första intryck av hudvårdsmärket. Du hittar alla hennes filmer om företaget och produkterna här nedan.

@margaretagraas

Låt oss unboxa produkterna jag köpt från @Zero BS Beauty 💙 Be en bön för mig när denna hamnar på fel sida av tiktok. Vill ni se mig testa dem? 😏

♬ greedy – Tate McRae
@margaretagraas

Svarar @Josefin kindblad första intryck av produkterna från Zero Bs Beauty! Det säger egentligen inte ett skit – vi syns ordentligt om en månad! ☕️

♬ Look What You Made Me Do – Taylor Swift