in

Höstens skönhetsmåsten – här är de bästa produkterna

malvestida magazine fjUWDEWkw8U unsplash

Är du redo för höst? Här nedan guidar Veckorevyns Sarah Mårtensson dig genom höstens skönhetsmåsten och de bästa produkterna som gör dig redo för en ny årstid! Mer

koplankar 1024x37 1

Sommaren börjar gå mot sitt slut och jag ser redan fram emot höstens mörka och rostiga färger, varm choklad och stickade tröjor! När vädret skiftar är det extra viktigt att ge din hy fukt, fukt och fukt så att du kan behålla det lyster som sommaren bidragit med. I denna artikel tipsar jag om de bästa produkterna med hyaloronsyra som boostar din hy med fukt i höst men även de snyggaste läppstiften för dig som är redo för mörka nyanser. Se mina favoriter som jag kommer använda i höst här nedan.

Vegansk beauty – Ögonskuggspaletter

År 2019 är det snarare att vi som konsumenter höjer på ögonbrynen om ett varumärke inte är vegansk än tvärtom. Dock kan det vara svårt att veta vad det är man bör vara uppmärksam på och vad alla olika märkningar står för. Lyckligtvis har många hemsidor egna kategorier och filter där man enkelt kan få en överblick över det vegansk utbudet. Här listar jag mina favoritpaletter som alla är veganska.

g 001
 1. Den perfekta vardagspaletten från Pixi med neutrala ögonskuggor och rouge. De mörka skuggorna fungerar även utmärkt för dina ögonbryn! Läs mer och köp här.
 2. Budgetpalett i gråa toner från Wet n Wild. Med dessa färger skapar du enkelt en snygg festlook! Läs mer och köp här.
 3. Ögonskuggspalett i varma toner från Bare Minerals. Läs mer och köp här.

Mörka läppar

Efter sommaren då många av oss endast applicerat läppsyl och möjligtvis lite mascara en dag i veckan börjar lusten för mer smink komma tillbaka i takt med hösten. För bäst resultat bör du alltid använda dig av en läppenna under läppstiftet!

läp 001
 1. Läppstift från budgetvänliga Viva La Diva. Läs mer och köp här.
 2. Lyxigt läppstift från Tom Ford. Läs mer och köp här.
 3. Matt läppstift från Mac Cosmetics. Läs mer och köp här.

”Naturliga” ögonbryn

Länge har täta och markerade bryn a la Cara Delevigne varit högst stående i skönhetsvärlden, men en motreaktion har verkligen tagit fart och på catwalken för höst- och vintermodet dominerade glesare, naturliga bryn bland modellerna. Vi är många som inte vaknar upp med perfekta ögonbryn men istället för att fylla i dem bör du satsa på att färga stråna (antingen hemma eller på salong) och sedan använda dig av ett bryngel med eller utan färg för önskat resultat. Här listar jag fyra bryngel som håller stråna på plats!

bryn 001
 1. Transparent bryngel från Anastasia. Superlim för dina bryn! Läs mer och köp här.
 2. Ljusbrunt bryngel från Rapide. För dig som vill markera och addera lite färg till dina ljusa strån. Läs mer och köp här.
 3. Svart bryngel från Maybelline. Ett riktigt budgetkap kom kommer i många färger! Detta gel är även vattenfast. Läs mer och köp här.
 4. Lyxigt bryngel med fiber från Hourglass. Välj ett bryngel med fiber om du har väldigt glesa ögonbryn som du önskar fylla i. Kommer i flera färger. Läs mer och köp här.

Höstens nagellack

I höst är det mörka nyanser som gäller på naglarna och blanda gärna in lite glitter när det vankas fest! Plommon, kaffe och silver är de trendigaste nyanserna.

naglar 001
 1. Plommonfärgat nagellack med glitter från Yves Saint Laurent. Läs mer och köp här.
 2. Budgetkap från Mavala. Läs mer och köp här.
 3. Glitterlack från Essie. Läs mer och köp här.
 4. Höstens snyggaste röda nyans från Inglot. Läs mer och köp här.

Hyaluronsyra för torr hy

Med kyligare väder kommer torr hy som ett brev på posten och då är Hyaluronsyra räddningen. Med dess enorma förmåga att binda fukt är det en nyckelingrediens i en hudvårdrutin för torr hud. Hyaluronsyra finns naturligt i huden men avtar med åldern men som tur är finns det gott om produkter med skönhetsingrediensen i. Här nedan är mina favoritprodukter!

hyaluron 001
 1. Megafukt till minipris från The Ordinary. Läs mer och köp här.
 2. Nattmask med hög koncentration hyaluronsyra från Comfort Zone. Läs mer och köp här.
 3. Fuktbomb i gelform från Biotherm. Läs mer och köp här.

Unik scrunchie – Enkel DIY!

kristoffer jensen XxIbyp6 AdY unsplash

Scrunchien är trendig i höst och även skonsam för ditt hår. Har du en gammal sidenscarf hemma kan du enkelt sy en unik scrunchie i personligt mönster. Har du ingen scarf hemma så kika in i närmaste second hand – det är en guldgruva! Se filmklippet nedan för instruktioner.