in

Guide: Fixa det perfekta beachsvallet i 5 enkla steg!

beachsvall

Du behöver varken sol eller salta bad för att få till de där perfekta strandlockarna. Allt du behöver är smarta produkter och en liten nypa fusk. VeckoRevyn visar vägen.

Mer

Det här behöver du:

Lockframhävande mousse
Klämmor
Hårspray med extra stadga
Saltvattenspray
Hårfön

Gör såhär:

1. Tvätta håret med en lockframhävande produkt. Massera sen in en stylingprodukt som lyfter fram lockarna i håret och ger hårstråna stadga.

2. Kamma upp en mittbena och upp håret i två lika stora delar. Spraya dem med saltvattenspray. Föna håret så att det nästan är helt torrt. Har du gott om tid, eller vill skapa lockarna under natten, hoppar du över fönen helt och hållet.

3. Rulla håret till en spiral, ju hårdare desto tajtare lockar. Snurra sen upp det rullade håret till en boll. Fäst den ovanför örat med hårklämmor. Upprepa sen samma procedur med den andra delen av håret.

4. Föna ”bollarna” till dess att de är helt torra. Låt dem svalna i cirka 10 minuter och släpp sen ut dem. Tada! Fina lockar är ett faktum!

5. Spraya försiktigt lockarna med ytterligare saltvattenspray, så håller de formen bättre. Avsluta med en lätt dusch hårspray för att vara på den säkra sidan!