in

Fina fransar fort

puff
Fina fransar fort

En bra ögonfransböjare är din bästa vän för snygga fransar. Här är de åtta allra bästa.

Mer

Make up-artisternas favorit

a

225 kr.

I make up-artistens sminkväska hittar du med största sannolikhet Shiseidos ögonfransböjare i metall med utbytbar silikonlist. Enkel att använda och ger även de mest trilska fransar vacker böj. Plus för medföljande extra-silikonlist, minus för att designen inte passar större fingrar. Finns på Kicks och Åhléns.

Läs mer

Lyxig känsla

b

165 kr.

Make up stores batteridrivna fransböjare som ligger bra i handen och värmer fransarna utan risk för brännskador. Ger fint böjda och jämna fransar och svalnar snabbt efter användning. Att den dessutom levereras i en liten tygpåse ger en extra lyxig känsla. En toppenprodukt!

Läs mer

Smart förpackning

c

275 kr.

Eleven.se har tagit in modellernas favorit, ModelCo Lash Wand Heated Eyelash Curler. Smidig att bära med sig tack vare sin smarta design. Enkel att använda. Resultatet blir bättre om du böjer efter att du målat fransarna. Plus för medföljande ögonfranskam.

Läs mer

Sockersöt design

d

279 kr.

Förmodlgen finast av alla är Babe Lash ögonfransböjare. Lätt att använda och ger en snygg böj. Enligt tillverkaren blir det bäst om man böjer efter att man applicerat mascaran, men det tycker inte vi – så testa själv. Köp en till dig själv eller en vän på Accessora.se.Läs mer

Når alla fransar

f

160 kr.

Stainless steel Curler från Tweezerman är specialutformad för att nå de svåråtkomliga inre- och yttre fransarna. Går att köpa på cow parfymeri i Stockholm eller på cow.se.

Läs mer

Avancerad apparat till lågt pris

g

79 kr.

Depends fransböjare känns otroligt avancerad för ett så lågt pris och går att hitta i de flesta större varuhus som Åhléns. Fransarna blir vackert böjda men det är svårt att nå de innersta fransarna.

Läs mer

Kate Moss favorit

e

249 kr.

Kate Moss sägs älska Blincs fransböjare och vi kan inte annat än hålla med. Lätt att använda, ger vacker böj och fransarna svalnar snabbt. Snygg förpackning som är enkel att bära med sig. Plus för medföljande rengöringsbortse. Finns på snowdrops.se.

Läs mer

Budgetfynd

h

29,50 kr.

Lyxigt guldig är H&Ms fransböjare med tillhörande extralist. Ger fin form för liten peng.

Läs mer