in

Äntligen – hypade Milk makeup lanseras i Sverige

milk makeup lanseras i sverige

Har du varit sugen på att testa kultförklarade Milk makeups produkter? Nu lanseras de äntligen i Sverige! Mer

koplankar 1024x37 1

Milk makeup har gjort sig kände för sina enkla men effektfulla produkter, förpackade på ett sätt som gör de mer till en inredningsdetalj än något man vill gömma i en necessär. Tidigare har man kunnat shoppa Milk makeup från utländska sajter, till exempel Cult Beauty, men nu lanseras produkterna äntligen i Sverige. Från och med i slutet av augusti kommer du kunna klämma och känna på produkterna på Sephora, och även köpa de online från hemsidan.

Alla produkter från Milk makeup är veganska och Leaping Bunny-certifierade.

Orkar du inte vänta till lanseringen? Här kan du klicka hem produkterna redan nu. Nedan har vi listat våra favoriter, enjoy!

milk makeup sverige basta kop

Milk makeup Blur Stick, en primer som jämnar ut och minskar synlighet av porer, rynkor och finnar. Läs mer och köp här.
Milk makeup Highlighter ger glans där du vill ha glans, samtidigt som den med hjälp av avokadoolja och mangosmör vårdar huden. Läs mer och köp här.
Milk makeup Glitter Stick vårdar huden samtidigt som den dränker dig i glitter. Går att applicera överallt i ansiktet! Läs mer och köp här.

milk makeup sverige foundation bronzwr

Milk Makeup Blur Liquid Matte Foundation, en matt men lätt foundation som täcker bra och får huden att se flawless ut. Läs mer och köp här.
Milk makeup Matte Bronzer, en matt bronzer som är lätt att jobba med och ger fin färg. Läs mer och köp här.
Milk makeup Blur + Set Matte Loose Setting Powder får sminket sitta på plats samtidigt som den låter din hys egen lyster skina igenom. Läs mer och köp här.

Milk makeup sverige lappar astro ogon

Milk makeup Glow Oil Lip & Cheek, en multiprodukt som ger färg på läppar och kinder. Läs mer och köp här.
Milk makeup Astrology Tattoo Stamps, en horoskop-stämpel som du kan sätta var som helst på kroppen. Hur kul? Läs mer och köp här.
Milk makeup Eye Pigment, en lättapplicerad flytande ögonskugga som ger färg och är enkel att blenda. Läs mer och köp här.