in

Caia Cosmetics öppnar sin första fysiska butik på NK

Caia Cosmetics pop-up butik nk
Bildkälla: Bianca Ingrossos Instagram och Pressmeddelande NK

Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics är en riktig framgångssaga och nu öppnas en pop-up butik i Stockholm. Mer

Dewy drops, BB-sticks och liquid bronzersBianca Ingrossos Caia Cosmetics har snabbt blivit ett av Sveriges mest populära smink-och skönhetsmärken. Sedan starten har kunderna efterfrågat en fysisk butik. Nu blir drömmen äntligen sann.

Då öppnar pop-up butiken på NK i Stockholm

Lyxmodevaruhuset NK Stockholm är först med att globalt lansera Caia Cosmetics första fysiska butik någonsin. Torsdagen 12 oktober kommer dörrarna att slås upp till skönhetsmärkets nya butik på entréplan. På öppningsdagen kommer NK:s klocka att för första gången ändra färg till rosa, för att fira lanseringen ordentligt. Butiken planeras att vara öppen under tre månader och ska under perioden fyllas på med nyheter.

– Jag är stolt över att äntligen kunna välkomna våra kunder till vår magiska CAIA-värld. Att öppna en fysisk butik är en viktig milstolpe för CAIA! Jag så är glad över att se hur CAIA växer och att våra kunder äntligen får möjligheten att utforska produkterna i en fysisk miljö. Under hela processen med att skapa denna pop-up är vårt mål att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Produkter från Caia Cosmetics som vi älskar

Bor du lite för långt bort från Stockholm eller har inte möjlighet att besöka den nya fysiska butiken? Misströsta inte, för webbshopen är såklart öppen precis som vanligt. Nedan har vi listat våra favoriter från Caia Cosmetics som du borde klicka hem direkt (tacka oss senare!).

Dewy drops

Det här är en serumsfoundation som släpptes i våras. Genom en pipett är den enkel att applicera och foundationen blir ett med huden. Den har lätt till medium täckning och ger lyster, samtidigt som den är fullproppad med återfuktande aktiva ingredienser. Finns i 12 nyanser.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till CAIA).

caia dewy drops

Dewy Drops Foundation. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till CAIA).

Glow Bronzer

Den här prisbelönta och exklusiva bronzern ger ett silkeslent resultat med naturlig lyster. Pudret har en krämig formula som gör att appliceringen är enkel och resultatet blir en naturligt solkysst look. Den är också helt vegansk! Finns i 5 nyanser.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till CAIA).

caia glow bronzer

Glow Bronzer. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till CAIA).

That Dewy Look Setting Spray

Det här är en setting spray från Caia Cosmetics som ger din hud en ”glowy” finish utan att bli oljig. Det ger strålande lyster och är ett självklart val i sminkväskan. Den går utmärkt att använda både med och utan smink – för att ge huden extra boost.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till CAIA).

caia cosmetics setting spray

That Dewy Look Setting Spray. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till CAIA).

BB-Stick Foundation

Det här är ett BB-Stick foundation som har lätt till medium täckning. Den kan enkelt byggas upp och ger ett naturligt resultat. Dessutom är den är enkel att bära med sig i väskan. Funkar även utmärkt att använda en mörkare nyans som bronzer eller contour. Finns i 12 nyanser.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till CAIA).

bb stick caia cosmetics

BB-Stick från Caia Cosmetics. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till CAIA).

Classy Face Palett

Den här ansiktspaletten har allt man behöver för en perfekt makeup. Det finns en highlighter som ger lyster, ett silkeslent blush, en lättapplicerad contour och en bronzer som ger ett solkysst resultat. Går även utmärkt att använda som ögonskuggor.

Här kan du läsa mer om produkten (länk till CAIA).

face palett caia cosmetics

Classy Face Palett från Caia Cosmetics. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten (länk till CAIA).

Här är genomsnittslönen på Caia Cosmetics

Förra året ökade företaget omsättningen från 320,3 miljoner kronor till hela 408,4 miljoner, enligt uppgifter i Breakit. Men avspeglas framgången i de anställdas lönekuvert? Ja, om vi ska tro en kartläggningen gjord av nyhetssajten.

Breakit har gjort en stor kartläggning över lönerna i tech-Sverige, och fokuserat särskilt på just e-handlare. Caia Cosmetics placerar sig näst högst upp på listan med en snittlön på 59 000 kronor i månaden för de anställda. Bara hos ett företag, Fyndiq, har de anställda en högre snittlön.

Vem äger sminkmärket?

Även om Bianca Ingrosso är ansiktet utåt för företaget, grundade hon det tillsammans med Vanessa Lindblad, Jesper Matsch och Mikael Snabb. I juni 2020 sålde de 51 procent av företaget till riskkapitalbolaget Verdane.

Artikel av: Frida Olheden och Sara Åstrand.