in

9 skönhetsverktyg som förändrar din hud!

dragar 001 1

Veckorevyns Sarah Mårtensson listar 9 olika skönhetsverktyg för dig som vill introducera ännu ett steg i din hudvårdsrutin. Har du en hudvårdsjunkie i din närhet så är det här bästa presenterna du kan ge! Mer

koplankar 1024x37

1. Rengöringsborste från Foreo

LUNA 3 Combination 425x523 1

Känner du igen känslan att efter din ansiktsrengöring så känner du dig inte riktigt ren? Med nya Luna 3 från Foreo tar du enkelt bort smuts, talg, olja och sminkrester genom att din Foreo pulserar i önskad styrka. På en laddning rymmer hela 650 användningar och då den är skapad i silikon samlas inga bakterier i stråna. För användning av Foreo Luna 3 så kopplar du ihop den med FOREO-appen genom bluetooth och sedan startar du din rengöring genom appen. Sedan jag introducerat Foreo Luna 3 i min skönhetsrutin kommer jag aldrig rengöra mitt ansikte med mina händer igen. Skönhet + Teknologi = Sant! Läs mer och köp här.

2. Ansiktssteamer från Revlon

revlon ultimate glow facial steamer 1847 123 0000 1

För den ultimata hemma-spa känslan bör du investera i en lyxig ansikts-steamer från Revlon. Med hjälp av varm ånga öppnar denna steamer dina porer och avlägsnar föroreningar. Läs mer och köp här.

3. Örngott som garanterar maxad skönhetssömn

11124498 1034451151812397

Sov bort dina rynkor med detta satinörngott från Iluminage som är tillverkat bland annat koppartrådar som avger kopparoxid. Kopparoxiden absorberas i ditt ansikte under natten och lovar resultat inom 4 veckor. Koppar har minimal absorberingsförmåga till skillnad från bomull så din hudvård som du spenderat lång tid på att applicera försvinner inte på ett ögonblick. Örngotten är inte endast positivt för ditt ansikte men även ditt hår som slipper ökat slitage genom friktion. Läs mer och köp här.

4. Jaderoller från Kicks

kicks 001

Massera ditt ansikte med denna roller från Kicks för ökat lyster. Med hjälp av en ansiktsmassage ökar du blodcirkulationen i ansiktet vilket bidrar till ett fint lyster. Har du problem med svullnader så testa att förvara din roller i kylen för att sedan använda på utsatta områden! Massera ditt ansikte efter att du applicerat ditt serum eller dagcreme för bäst resultat. Läs mer och köp här.

5. Blek acneärr med Dermaroller

11925889 1344622438522925

Lider du av envisa acneärr som vägrar försvinna? Då kan det vara god tid att testa en dermaroller som består av små nålar som ökar hudens blodcirkulation. En dermaroller kan även hjälpa till med mindre rynkor och linjer då huden stramas åt efter behandling. Läs mer och köp här.

6. Konjacsvamp från Sephora

331933 swatch large

Rengörande konjacsvamp med 100% naturligt ursprung från Sephora. Konjac är en asiatisk växtart som lätt exfolierar huden vid rengöring. Rengöringssvampen tar bort smink och döda hudceller och känns mjuk mot huden. Läs mer och köp här.

7. Rengör dina sminkborstar med verktyg från Sigma

sigma beauty brush 2x sigma spa brush cleaning glove pink 1905 144 0000 1

Hur tråkigt den än må vara är det viktigt att rengöra dina sminkborstar med jämna mellanrum. Sminkar du dig varje dag så bör dina borstar rengöras minst en gång i veckan och då kan det vara god tid att investera i denna rengöringshandske från Sigma. Med denna handske skyddar du inte enbart dina händer från att bli torra men dina borstar blir som nya tillsammans med rätt rengöring! Läs mer och köp här.

8. Ögonmassage från Foreo

foreo 001

Mörka ringar under ögonen eller svullna ögonpartier? Ögonmassage från Foreo kan vara lösningen! Genom att massera ögonen med vibrationer ser de både yngre och piggare ut. Läs mer och köp här.

9. Ansiktshårborttagare från Tweezerman

tweez 001

Oönskat ansiktshår? Den här hårborttagaren från Tweezerman man tar med hjälp av spiralfjädrar snabbt och enkelt bort hår. Eftersom håret dras bort med roten minskar risken för irritation och återväxt. Läs mer och köp här.