in

7 snabbfixade sommarfrisyrer

sommarfrissandragare

VeckoRevyn tar hjälp av kändisarna för att guida dig till de snyggaste frisyrerna för festivalen, stranden och partyt.

Mer

1. Fjädrar1vanessa3

Gör som Vanessa Hudgens och låt håret självtorka och strunta i att borsta det för att komma åt den slarviga och rufsiga känslan. Sätt flera tofsar efter varandra och dra ut hårslingor mellan hårsnoddarna. Stoppa in fjädrar i snoddarna.

2. Mimmi Pigg1whitney

Gör som Whitney Port och dra en mittbena från panna till nacke och dela upp håret i två lika stora tofsar. Ta en mindre borste och kamma till två tajta, höga hästsvansar och fäst med snoddar. Snurra håret runt tofsarna och sätt fast bollarna med hårnålar.

3. Slarviga lockar1nicole

Locka håret med en plattång och dra ut topparna så att de blir spikiga. För den slarviga känslan och volym med torr struktur, som Nicole Richie är välkänd för, vänd huvudet upp och ner och ge håret en lätt dusch med saltvattenspray.

                                  4. Volymtofs

1audrina

Locka topparna med en locktång, tupera bak på huvudet och dra ihop håret till en halvhög tofs för en tofs á la Audrina Patridge. Gå igenom håret med fingrarna och dra lite försiktigt ut lockarna. Tajta till tofsen och fixera med hårspray.

5. Hatt1malin

Perfekt frisyr när hårbotten känns fet. Gör som Malin Åkerman och locka topparna lite slarvigt, fixera med spray och sätt på dig en hatt med smalt brätte. Voilà!

6. Halvuppsättning1rosie

Preparera fuktigt hår med volym-mousse. Tvinna slingor och låt det självtorka. Tupera rejält högst upp på huvudet, dra tillbaka främre överhåret och fäst med hårnålar och du har en halvuppsättning á la Rosie Huntington Whiteley.

7. Hippie-accessoar1isabel

Inspireras av hippiesnygga Isabel Lucas. Som hårband funkar vilket band som helst, men snyggast är ett dekorerat halsband. Åker halsbandet ner? Fäst en tunn tråd i det, låt den ligga över benan och fäst den sen i nacken.