in

8 badbomber som gör livet litet mer uthärdligt i vinter

badbomber

Grattis alla badälskare, vi samlat vinterns bästa badbomber! Blir det en badbomb som ökar din livsglädje eller kanske en som gör dig kåt? Mer

koplankar 1024x37 1

Efter en lång och stressig arbetsdag är det skönt att komma hem. Mys till det lite extra i kylan och hoppa in i badet. Vi tipsar om badbomber som gör din vardag lite extra mysig!

badbomb1
  1. Lushs badbom sägs fylla ditt badkar med fred, kärlek och positivitet! Koppla av i regnbågens alla färger med oljor från rosenträ, bergamott och ylang-ylang. Läs mer och köp här.
  2. Rituals har ett kit som innehåller tre exklusiva badbomber. Förvandla ditt badrum till en mer harmonisk plats! Den uppiggande badbomben är berikad med guldpartiklar och ger en skimrande effekt och en underbar doft! Läs mer och köp här.
  3. Åhlens badbomb doftar citrus och grönt äpple. Tappa upp ett varmt bad och tillsätt den här färgglada badbomben. Du kommer garanterat bli på bättre humör! Läs mer och köp här.
  4. Bomb Cosmetics gör sina badbomber för hand. Denna badbomb innehåller eteriska oljor från ros och ylang-ylang som är välkända för att ge mer livslust. Läs mer och köp här.
badbomb 2
  1. Apoteket Hjärtat sätter guldkant i vardagen med deras guldiga badbomb. Ger ett lyxigt guldglittrande bad och en återfuktande effekt. Läs mer och köp här.
  2. BubbleT Bath Box är en cool presentask med 5 st badbomber som färgar badvattnet och sprider härliga dofter! Läs mer och köp här.
  3. Asos har nu enhörnings-badbomber som färgar ditt badkar i alla möjliga färger. Perfekt förpackning för att kunna unna sig hela vintern! Läs mer och köp här.
  4. Coolstuff sex(bad)bomb avslöjar en liten vibrator när det löst upp sig. Njut ordentligt i badkaret! Läs mer och köp här.
bad