in

3 enkla steg – så lyckas du med hypade sea glass nails

sea glass naglar
Bildkälla: Angie Chung / Flickr

Jellynaglar är förbi! Den nya trenden heter sea glass nails och passar perfekt till ett lite frostigare klimat. Mer

Vintern är här och det finns faktiskt inget som passar bättre än att färga en ganska mörk årstid med riktigt snygga och fantasifulla naglar. Och för att matcha den frostiga perioden ännu mer ger vi dig här våra bästa tips på hur du fixar den nya nageltrenden – havsglasnaglar aka sea glass nails. Ni vet när glas har legat i havet och får den där lite dimmiga looken? Exakt så ska dina naglar se ut just nu!

3 enkla steg – så lyckas du med havsglasnaglar

Om du har minsta lilla nagelintresse är chansen stor att du redan har allt du behöver för att göra dina havsglasnaglar hemma. Det kan vara bra att ha en extra pensel eller en sminkborste till hjälp då du behöver något att blanda ditt nagellack och ett genomskinligt lack med.

7317852206881 1

Steg 1: Välj ett nagellack som är transparent – kanske ett som du vanligtvis brukar måla på några lager för att det ska vara heltäckande. Välj en färg du gillar! Här är ett rosa från Isadora. Läs mer och köp här.

3600531539900

Steg 2: Blanda ditt nagellack med ett genomskinligt överlack från Essie för en ännu mer transparent känsla. Det är lite pilligt, men vi lovar att det är värt det! Använd en pensel och blanda nagellack med färg och överlack på ett papper innan du applicerar det på dina naglar. Läs mer och köp här.

09428810

Steg 3: Nyckeln för att lyckas med havsglasnaglar är att avsluta med en matt finish. Det här nagellacket från O.P.I ger dina naglar den där dimmiga känslan som du är ute efter. Den här finishen gör så att vilket nagellack och vilken färg du än väljer att ha under blir matt. Läs mer och köp här.