in

14 skönhetsaskar att ge bort i present – eller köpa till semestern

Födelsedagar, middagsbjudningar eller vill du helt enkelt skämma bort dig själv, dessa skönhetsaskar gör ingen besviken! Mer

1. Lystergivande kit från Ole Henriksen

Tre lystergivande produkter i resestorlek från Ole Henriksen. Detta kit innehåller en gel-rengöring, ett C-vitamin serum och en återfuktande kräm som lovar lyser och uppstramad hud. Rekommenderas för alla hudtyper. Läs mer och köp här.

2. Sommarkit från Merci Handy

Ett härligt sommarkit från Merci Handy. Kitet består av en handkräm, handgel, ansiktsmist och blottningspapper för varma dagar. Kitet innehåller även en snygg necessär som är perfekt för att förvara produkterna i strandväskan. Läs mer och köp här.

3. Lyxigt kit från Yves Saint Laurant

Den ikoniska concealern Touche Éclat från Yves Saint Laurent gästas i detta kit av en ögonsminksborttagning samt en mild exfoliering. Perfekt att ge bort till vännen som gillar lyxiga skönhetsprodukter. Läs mer och köp här.

4. Sminkborstar från Real Techniques

Prisvärda sminkborstar från Real Techniques är en utmärkt present att ge bort. Kitet innehåller allt du behöver från start till slut och är perfekt att ta med på resande fot. Läs mer och köp här.

5. Ögonbrynskit från Benefit

Har du en ögonbrynstokig vän eller känner du för att unna dig själv är detta ögonbrynskit från Benefit en given succé! Läs mer och köp här.

6. Snäll hårvård från Matrix Biolage

Hårvårdkit från Matrix Biolage som är snällt mot planeten. Förpackningarna är tillverkade i 100% återvunnen plast och produkterna är vårdande med ingredienser som yucca och gojibär. En bonus är det väldoftande doftljuset! Läs mer och köp här.

7. Komplett hudvårdsrutin från Dermalogica

En komplett hudvårdsrutin i resestorlek från Dermalogica. Perfekt för dig som vill testa på produkterna men även ett säkert kort som gåva till någon du tycker om! Läs mer och köp här.

8. Volymgivande stylingprodukter från Ouai

Stylingprodukter till håret i resestorlek från hypade varumärket Ouai. Tre måste-ha-produkter för dig som önskar volym i håret. Läs mer och köp här.

9. Lyxigt set från Caudalie

Skäm bort någon med detta lyxiga set från Caudalie. Ansiktsmisten är en klassiker inom skönhetsvärlden och säljs i detta kit tillsammans med en rengöring och ansiktsmask. Läs mer och köp här.

10. Prova-på-kit från Smashbox

Sminkfavoriter från Smashbox i prova-på storlekar. Är du osäker på vad du ska ge bort är detta en trevlig gåva då färgerna är universella. Kitet innehåller produkter som primers, läppstift, mascara och en liten ögonskuggspalett. Läs mer och köp här.

11. Drömkit från Elemis

I denna vackra necessär rymmer hela sju produkter från Elemis. Perfekt gå-bort-present till någon, ännu bättre om du har en vän som planerar en resa till London. Läs mer och köp här.

12. Triss i ansiktmasker från Anatomicals

Ansiktsmask till minipris från Anatomicals. En trevlig pressent att ge bort istället för ett choklad eller blomma vid middagsbjudning. Läs mer och köp här.

13. Ljuvlig gåva från The Body Shop

Gåvor från The Body Shop är en trygg klassiker. I detta set där allt doftar ros får du en härlig body yoghurt, en shower gel och en lystergivande ansiktsmist. Läs mer och köp här.

14. Lyxig hudvård från Lancôme

Ett generöst hudvårdsset från Lancôme. Produkterna lovar återfuktning och minskad stress för din hud, perfekt för dig som bor i storstadsmiljö! Läs mer och köp här.