in

11 rengöringsoljor för ansiktet (och därför bör du använda det!

dragar 001 2


Är du nyfiken på oljerengöring till ansiktet? Här nedan listar vi 13 oljerengöringar som rengör din hy på djupet! Mer

Det känns som att det talas om oljerengöring till höger och vänster och det finns en anledning till det. En oljerengöring löser upp de dåliga oljor som har samlats på ditt ansikte under dagen från exempelvis smink och avgaser, något vattenbaserad rengöring ej klarar av att ta bort. Oljerengöring passar bra på alla hudtyper men har du aknebenägen hy är det idealiskt då oljan löser upp det extra fettet som finns i huden samtidigt som den aldrig lämnar din hy torr.

Du bestämmer över din rengöringsrutin och för vissa passar det bättre att endast använda sig av oljerengöring en dag i veckan medan andra föredrar att använda det varje kväll. Lyxa till din rutin med en olja och få känslan av att vara på spa i ditt egna badrum. Använd ett micellärvatten efter din oljerengöring för att säkerställa att din hy blir helt ren. Veckorevyns Sarah Mårtensson listar nedan 11 rengöringsoljor värda att investera i.

1. Snäll rengöring från Maria Åkerberg

maria 001

Rengöringsoljan från Maria Åkerberg är snäll mot alla hudtyper och din plånbok. Rengöringen innehåller bland annat ricinolja och olivolja som är rengörande. Läs mer och köp här.

2. Väldoftande rengöringsolja från The Body Shop

camomile silky cleansing oil 6 640x640

Rengöringolja från The Body Shop med doft av ljuvlig kamomill. Passar utmärkt för känslig hy och kan användas av kontaktlinsbärare. Oljan lovar en ren och fräsch hy och att all makeup avlägsnas. Läs mer och köp här.

3. Naturlig rengöringsolja från svenska Emma S.

emma s kronans

Naturlig rengöringsolja från Emma S. Som effektivt tar bort all din makeup och lämnar ett återfuktat ansikte efter sig. Läs mer och köp här.

4. Lyxig rengöringsolja från Elemis

elemis 001

Något lyxigare rengöringsolja från Elemis. Oljan lugnar, mjukar upp och lämnar ett rent ansikte efter sig utan att torka ut huden. Denna olja innehåller bland annat vinterrosolja, Omega-9 och mjukgörande chiafröolja för maximal återfuktning. Läs mer och köp här.

5. Effektiv rengöringsolja från Kiehls

kiehls åhlens

En lätt rengöringsolja från Kiehls. Förutom att vara snygg i badrumsskåpet är denna olja effektiv på att ta bort makeup och orenheter. Läs mer och köp här.

6. Japansk rengöringsolja från DHC

dhc look f

Japanska DHC bjuder på en rengöringsolja med olivolja som viktigaste ingrediens. Den kommer i flera olika storlekar vilket är perfekt för dig som vill testa på innan du köper en större flaska. Läs mer och köp här.

7. Rengöringsolja med nyponros från Pai

pai sephora

Rengöringsolja från Pai med ingredienser som nyponros, basilika, apelsen, lime och jasmin bjuder på en väldoftande stund vid handfatet samtidigt som ditt ansikte lämnas väl återfuktat och rent. Läs mer och köp här.

8. Rengöringolja med anti-age från Boscia

boscia sephora

Denna rengöringsolja från Boscia lovar att lösa upp all makeup på din hy samtidigt som den är fylld till bredden med fukt och anti-aging ingredienser. Blandningen av nyponros, avokado, olivolja och grönt te tar enkelt bort orenheter och vattenfast smink. Läs mer och köp här.

9. Budgetvänlig rengöringsolja från Kicks

kicks 001

Rengöringsolja från Kicks. Snäll mot din plånbok och effektiv mot orenheter. Läs mer och köp här.

10. Skummande rengöringsolja från Biotherm

biotherm 001

Rengöringsolja som omvandlas till skum från Biotherm. Tar effektivt bort makeup samtidigt som den ger näring åt din hy. Läs mer och köp här.

11. K-Beauty med rengöringsolja från Skin79

skin79 look f

Dyk in i K-Beauty med denna rengöringolja från Skin79. Denna rengöring är berikad med kokosolja vilket återfuktar ditt ansikte på djupet. Läs mer och köp här.