in

VR’s stora orgasmguide!

bild 13
VeckoRevyns stora orgasmguide!

Gnid, slick- och blandorgasm. Spana in 8 olika sätt att få orgasm i VeckoRevyns orgasmguide!

Mer

Gnidorgasm
Vad: En klassisk metod där någonting gnids mot klitoris eller venusberget tills du får orgasm.
Hur: Många använder sig av ett föremål, till exempel en kudde, att gnida sig mot under onani. Här räknas såväl vibratorer som fingrar in. Utforska vad som passar bäst för dig. Onanera ofta, så fort du är sugen. Använd förslagsvis fingrar och var mjuk eller medelmjuk på handen. Du kan vara ensam eller med en partner för att få en gnidorgasm.
Svårighetsgrad: 2 av 5

Slickorgasm

Vad: Oralsex som leder till att du kommer.
Hur: Oftast handlar det om att tungan roterar runt och att partnern har en till två fingrar inne i dig. Här krävs teamwork och att den som slickar ska vara fullt koncentrerad på vad han/hon gör. Att samtidigt själv försöka stimulera partnern är ofta ingen hit, utan blir rörigt. Ligg på rygg och tänk enbart på dig själv.
Svårighetsgrad: 2 av 5

Blandorgasm

Vad: Här handlar det om att få en kombination av så kallad klitorisorgasm och vaginal orgasm.
Hur: Tillvägagångssätten är många. A och O är att någonting, en penis eller ett föremål, stimulerar inne i vaginan samtidigt som klitoris också får uppmärksamhet. Penetrering i kombination med ett smekande finger rekommenderas. Även ett par fingrar inuti och en tunga utanpå fungerar för många. Experimentera.
Svårighetsgrad:2 av 5

Sömnorgasm
Vad
: Denna orgasm kan du inte själv kontrollera eftersom du får den när du sover.
Hur
: Att inte vara sexuellt aktiv eller att fantisera om någonting som hetsar upp dig innan du ska sova kan hjälpa. Men sömnorgasmen kommer vanligtvis oannonserade och går inte att styra.
Svårighetsgrad
: Eftersom du inte själv kan styra sömnorgasmen går det inte heller att sätta någon svårighetsgrad.

Fantasiorgasm
Vad
:
Här handlar det inte om smek, utan om sexuella fantasier som leder till orgasm.
Hur
:
Det krävs att du lever dig in i dina fantasier. Att låta tankarna sväva iväg under en film eller i bussen kan mycket väl bädda för en orgasm, även om de flesta kvinnor inte kommer utan fysisk stimulering. Koncentrera dig och tänk på det absolut sexigaste du vet. I tankarna får du vara hur förbjuden som helst, och låtsas att allt det du drömmer om händer här och nu. Erotikdröm för fullt!
Svårighetsgrad
:
5 av 5

Penetreringsorgasm

Vad
: När enbart vaginal stimulering leder till orgasm.
Hur
: Den här ses som den svåraste formen av orgasm för kvinnor. Ofta behövs ytterligare stimulering i form av smek, om du inte går in i en sexuell fantasi. Att mannen har en varierad penisteknik är viktigt här. Det är nästan omöjligt för en tjej att uppnå extasiska orgasmer under enbart penetrering. Det här är det vanligaste sättet för mannen att få orgasm, men inte för kvinnan.
Svårighetsgrad
: 4 av 5

G-punktsorgasm

Vad: Orgasm nås när g-punkten, alltså de kvinnliga prostatakörtlarna, stimuleras.
Hur: Den här orgasmen är svårfångad, men inte ouppnåelig. Den uppstår när g-punkten utsätts för ett kraftigt tryck av fingrar, penis eller dildo. G-punkten ligger i vävnaderna mellan urinröret och slidtaket. Vid upphetsning vätskar området sig och hänger ned lite grann. När det hittas blir orgasmen mycket intensiv. Ge inte upp letandet. Den finns där. Vid penetrering är sex bakifrån ofta den lättaste ställningen för att hitta g-punkten.
Svårighetsgrad: 4 av 5

A-punktsorgasm

Vad
: Bakom g-punktsområdet finns a-punkten som kan ge dig orgasm om den stimuleras.
Hur
: Fortsätt inåt, förbi g-punkten. Uppe vid urinblåsan ligger den så kallade a-punkten, som kan stimuleras om du är tålmodig på upptäcktsfärden. Den är svår att nå med fingrarna, men med en präktig dildo går det. Tryck och gnid med hjälpmedlet, vare sig det är en riktig penis eller en dildo. Ett hett tips är sjöstjärneställningen – du ligger på rygg och lägger över vänster ben över mannens höft och lår, vilket gör att han kommer in snett underifrån.
Svårighetsgrad
: 4 av 5

Gillade du den här artikeln?

Då ska du spana in 10 knep som hottar upp sexet, Läsarnas sjukaste sexminnen, och de 5 bästa sexleksakerna som du redan har hemma… 


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white