in

VR’s heta sexbilaga

novelldrag
VR's heta sexbilaga

I senaste numret av VeckoRevyn följer vinterns heta sexbilaga med – fylld till bredden med pirrig läsning.

Mer

hannah

Hej Hannah! I det nya numret av VeckoRevyn medföljer det på köpet en smaskig sexbilaga. Vad kan vi läsa i den?
– Åh, vi hittar ett helt gäng härliga sexiga noveller. Det är en massa het läsning som jag hoppas ska få igång både det ena och det andra… Snuskläsning är verkligen ett bra sätt att kicka igång kåtheten på, men som alla kanske inte praktiserar så ofta. Därför serverar vi alla dessa härliga noveller. Extra härligt är såklart att alla är skrivna av tjejer och att tre till och med är skrivna av läsare, som vann vår stora novelltävling. Vi fick in så många bidrag, vilket verkligen glädjer mig! Fortsätt skriva snusk tjejer, det är ju så härligt!

Har du någon personlig favorit bland novellerna?
– Ja, jag gillar En lång bunden natt för att det känns roligt och spännande att få se det från en mans perspektiv…

Hur tycker du att vi bäst ska hotta upp vårt sexliv under de långa vinternätterna?

– Att läsa det här är ett mycket bra knep! Att överhuvudtaget anstränga oss lite för att bli tända tror jag är jätteviktigt. Det är så lätt att bara rycka på axlarna och deppa över att lusten inte bara kommer. Den måste jobbas på som allt annat!

omslag26

Hannahs blogg kan du läsa här och vill du läsa den heta sexbilagan ska du köpa nya numret av VeckoRevyn – som finns ute i butik NU. Missa inte!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white