in

VR uppmanar: Våga vägra vardagssex!

Är du och din kille fast i middag, tv-kväll, mjuka kläder följt av… ja, det gamla vanliga? Inspireras av sexton sextips som piffar upp er kärlek i vintermörkret.

Mer

 1. FIXA EN FEST IHOP!

Ni får ett kul, gemensamt projekt och så fort gästerna kliver in kommer ni att känna er som ett team. Titta på varandra genom rummet med blickar som bara ni vet vad de betyder… Klä upp er lite extra, även under, och påminn varandra om hur ni ska slita de snygga kläderna av varandra när alla gästerna gått hem.

 2. VARDAGSLYXIG MIDDAG FÖR TVÅ.

En klassiker! Avsluta en trött tisdag genom att bubbel och gemensamma favoritmaten. Tänd ljus och bannlys tv:n.

 3. ÄT LYXFRUKOST UTE.

Lite dyrt, men ska det lyxas så ska det. Ställ klockan tidigt en mörk onsdagmorgon, gå ut (förslagsvis på hotell – då får ni äta hur mycket ni vill) och njut av maten – och varandra.   

4. UNDERKLÄDER OCH MASSAGE.

Köp härliga, sexiga och snygga underkläder som du känner dig riktigt bekväm i och ge din partner en lång och osjälvisk massage. Känns det gammalt? Gör inget! Vem uppskattar inte att någon anstränger sig för ens skull? Vem tänder inte på schysta underkläder? Och vad blir man sugen på då? Jo, att ge tillbaka. Dubbelt upp. 

 5. ROMANTISKA ”TANDBORSTKNEPEN”.

Små, små vanor som visar att ni tänker på varandra i vardagen gör susen. Lägg tandkräm på din älsklings tandborste, så att den är färdig att använda. Om du går upp först, gör en extra macka. Men se till så att du inte hamnar i tjejfällan = att det bara är du som gör mackor till honom!

6. GÅ UT IHOP!

Ut på krogen och dansa och skåla, eller bli lite smålulliga på hemmaplan. Alkohol är inget måste, men att komma ut i vimlet och upptäcka att både din partner och du får uppskattande blickar av andra, får er definitivt att öppna ögonen för vad ni faktiskt har.

 7. BYT STÄLLNING – VÄND PÅ DIG!

Prova en ny ställning nästa gång ni har sex. Gillar du att rida? Vänd på dig så att du har ryggen mot hans ansikte och gnid dig fram och tillbaka istället för upp och ner.  Var inte rädda för att byta mental ställning … Är du den som tar initiativet? Låt bli, och låt din partner ta för sig. 

 8. BÖRJA BOSSA.

Är du den som får rätta dig efter hans/hennes beslut? Börja bossa, säg hur du vill ha det och när – ta saken i dina egna händer. Det kommer att uppskattas! Är ni tillräckligt modiga så är rollspel definitivt att rekommendera. För er som vågar är kostymer (lärarinna/lärare – elev, pilot – flygvärdinna) en fantastisk krydda.

 9. RAGGA UPP VARANDRA – IGEN.

Var er själva, men låtsas att ni aldrig har träffat varandra och ska ragga upp varandra. Funkar bäst på offentlig plats, och får igång nästan vem som helst. För nybörjare: skratta åt det! Börja med ett ”känner jag dig eller?”. Gör det med glimten i ögat, lite på kul, men ändå halvt på allvar…

10. ÖVERRASKA!

Laga hans/hennes favoriträtt helt oplanerat, arrangera en ”kidnappnings”-weekend till Paris … Eller bara över en natt till ett spahotell utanför stan. Känner du för att göra något gulligt, säg inget innan. Då undviker du att bygga upp förväntningar.

11. VAR ÄRLIG.

Om du känner dig uttråkad, om du känner att ni hamnar i rutin-fällan, snacka om det. Bryt isen med ett ”kan vi inte hitta på något kul, bara du och jag, i helgen?”. Be helt enkelt din partner fixa en mysig överraskning på lördag kväll  – det blir inte tråkigare för det.

 12. SKILJS ÅT.

Saknad är en av de bästa förhållandekryddorna. Om inte för alltid, så för en stund. Umgås med dina egna vänner, ta en tjejkväll på stan, åk hem till släkten, ägna dig åt dina egna intressen.

13. GÅ TILL BADHUSET!

Kom igen, våga ha barnsligt kul! Gå till badhuset och åk vattenrutschkana. Skratt är bästa medicinen mot avsomnad passion. Gråt också, var inte rädd att ta konflikter för att förenas passionerat …

14. SPONTAN-SEX I HISSEN.

Ha sex på oväntade tider (lunchtimmen är underskattad – ger energi för hela dagen!) och platser: bilen, jobbet, krogtoaletten eller hissen.

15. SKÄM BORT DIG SJÄLV.

Hur härligt är sexiga underkläder när man bara känner sig blek, trött och januaripluffsigt halvt otränad? Ta en lång dusch, gör inpackning i håret, raka benen, kräma in dig från topp till tå, avsluta med brun-utan-sol. Måla naglarna vinröda på fingrar och tår och du kommer känna dig som ny. Och hitta nytt sex–sug!

16. SKICKA ETT SEXIGT SMS, MITT PÅ BLANKA DAGEN.

Berätta precis vad du är sugen på att göra om han/hon hade varit där just precis då. Håll det kort. Max tre rader. Inte din stil? Ännu bättre, då blir det en glad överraskning.

 

1. Hur hottar du upp en vardagstrist relation?

 2. …och i sängen då?

4av8ticoijdb5g1n

David Pasternak, 29 år:
1. – Gör något som ni inte brukar för att bryta er ur vardagstristessen. Kanske överraska med en knäpp weekend till ett resmål ni aldrig varit på?
2. – Om ni vill hetta till det tycker jag att ni ska köpa en rolig leksak och sexiga underkläder.

4av8ticoijdb5d2q

Ulf Hedberg, 24 år:
1. – Åk i väg på en romantisk weekend eller köp något fint till din kärlek.
2. – Leksaker är ett lätt sätt att pigga upp sexlivet med.

4av8ticoijdb5d2p

Robin Mickelin, 23 år:
1. – Åk iväg på spa och rå om varandra. Stick till Gröna lund, har man roligt blir förhållandet roligt! Gör saker ni gjorde i början av förhållandet, som ni tyckte var roliga då.
2. – Testa något ni inte gjort förut.

4av8ticoijdb5d2o

Joakim Etzel, 20 år, och Daniel Eriksson, 21 år:
1. – Dyra presenter är alltid uppskattat. Eller laga en fin middag till din käresta, och prata. Med prat kan du komma långt.
2. – Sexiga underkläder är ett säkert tips.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white