in

VR krossar 5 dejtingmyter

dejtingmyter
VR krossar 5 dejtmyter

Är det för osocialt med biodejter? Och hur stort överseende ska man ha med sin dejt egentligen? Lugn, VeckoRevyn rätar ut frågetecknen och krossar 5 vanliga dejtmyter – här!

Mer

dejtingmyter

MYT: Att gå på bio under de första dejterna leder ingen vart

”Osocialt?”

Visst, det är svårt att föra en konversation i biomörkret – men det är väl ingenting som säger att ni inte kan prata både före och efter filmen? Efterråt har ni dessutom ett utmärkt samtalsämne – filmen! En biodejt är perfekt för den som känner sig lite blyg för sin nya dejt, eftersom ni kan ta det lugnt med snacket och känna på ordentligt hur det är att bara umgås.

MYT: Att ligga på första dejten är slampigt

”Vad ska killen tycka?”

Vi lever på 2000-talet och det är faktiskt okej att ha sexuella lustar – vare sig man är man eller kvinna. Är du supersugen på den trevliga snyggingen du precis har träffat ska andras åsikter inte hålla dig tillbaka. Det finns många, många förhållanden som börjat med en ”rivstart” som funkar hur bra som helst. Det här är dock en väldigt individuell fråga, och du ska självklart inte ligga om du inte har lust eller inte känner dig tillräckligt trygg med partnern i fråga. Och viktigast av allt – glöm INTE kondomen!

MYT: Man bör undvika sportdejter i början

”Är det osmart att visa upp sina skavanker i till exempel bikini eller tighta sportkläder i början av förhållandet?”

Hallååå? Innerst inne vet du nog också att ALLA har skavanker, och kommer din dejt och du fortsätta träffas kommer ni få reda på varandras så småningom ändå. Vad gör ett par kärlekshandtag eller spretiga tår i det stora hela? Ni är där för att lära känna varandra, inte döma ut varandras kroppar. En partner som är sån vill man ju ändå inte ha, eller hur?

MYT: Man bör ge sin dejt en andra chans, även om man inte känner sig särskilt intresserad efter första dejten

”Är det inte taskigt att vara kräsen?”

Det är helt normalt att både du och din partner är nervösa på den första dejten, men känner du absolut ingenting för din dejt när ni skiljs åt finns det inget som säger att du är skyldig att träffa honom/henne igen. Ingenting! I det här läget ska du faktiskt vara kräsen, för du är inte värd något mindre än det som känns bäst för dig.

MYT: Att dejta på krogen är inte seriöst

”Tänk om man blir för full?”

Slappna av! Att ha kul en kväll på krogen kan faktiskt vara ett avslappnat sätt att ses på någon gång ibland. Ni kan dansa, diskutera musik och sätta betyg på varandras drinkar. Självklart är det ingen toppenidé att bli stupfull, men vi hoppas att du känner dig själv tillräckligt bra för att kunna sluta dricka i tid.

Läs mer om dejting på VeckoRevyn.com:
KÄRLEK: Så vet du att en kille är intresserad av dig
KILLPANELEN SVARAR: Så tacklar vi en jobbig dejt
KÄRLEK: 6 tabun på första dejten


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white