in

Vill du vara i ett förhållande men inte hittar ”den rätte”? Det kan bero på det här

singel dragare

Vissa älskar att vara singel, vissa hatar det. Vissa gillar att vara singel ett tag, men vill sedan hitta en sötnos att hålla i. Om du är singel och skulle vilja vara i ett förhållande, men bara inte hittar den där special someone kan det bero på de här grejerna. Mer

 1. Du höjer ditt ex till skyarna

  Det finns en anledning till att du och ditt ex gjorde slut. Hen ÄR inte så bra som du tror, men det är lätt att bara komma ihåg allt som var bra med förhållandet – särskilt när man är singel och längtar efter ett nytt förhållande. Det blir dessutom ännu svårare att hitta någon om du hela tiden tror att ingen någonsin kommer kunna mäta sig med ditt ex. Men jag lovar, det gör det.
 2. Du har kvar ditt ex i ditt liv överhuvudtaget

  Ja, man kan vara vän med sitt ex. Alla förhållanden ser såklart olika ut och alla hanterar uppbrott olika, men att hänga med sitt ex och prata med sitt ex varje dag (precis som ni gjorde när ni var ett par) är som att fortfarande ha ett förhållande – bara att ni inte ligger med varandra. Att dessutom gå från att vara ett par till att vara vänner direkt efter att ni gjort slut gör också att det kan bli svårare för dig att börja tänka på andra snyggingar runtomkring dig, för att inte tala om att de förmodligen kommer tro att det fortfarande är något på gång mellan dig och ditt ex.
 3. Du spelar för svår

  Alltså, spelet hörrni. Vad är det för himla påhitt egentligen? Om du gillar någon – visa det! Vänta inte x antal timmar för att svara på ett sms. Svara när du har tid, även om det betyder att du svarar direkt när det plingar till i mobilen. Att visa att man gillar någon och öppna upp sig är jätteläskigt, men om du spelar för svår kan det också betyda att personen du tycker om 1) inte fattar att du gillar hen eller kanske 2) tröttnar på att vänta och går vidare. Dessutom är det ju att säga till någon att man gillar hen typ det modigaste som finns, och modig är väl alltid coolt att vara?!
 4. Du räknar bort någon för att hen inte har det som står på din checklista

  ”Du är för kräsen”, är en kommentar man ofta får höra som singel (för visst är det inte bara jag?). Men där håller jag inte med – man ska inte nöja sig och bli ihop med första personen som dyker upp bara för att man vill ha ett förhållande. Det är ju massor som ska klaffa. Däremot kan man glömma sin lilla checklista, för du kommer aldrig hitta en person som fyller alla de kraven som står där. Bara hitta någon som får dig att känna dig pirrig, glad och kär (för det är ju så himla mycket lättare).
 5. Du tror att varje litet motstånd är slutet

  Bara för att ni haft en argumentation eller ett litet bråk betyder inte det att det är över, så länge du inte vill att det ska vara det. Men kom ihåg att saker KOMMER gå snett och vara svårt i ett förhållande, så är det för alla. Om du avslutar det med personer så fort ni har ett litet bråk kommer du vara singel för alltid. Kommunicera istället med varandra och lös problemet.
 6. Du klagar jämt på att du är singel

  Oavsett om du klagar till dina vänner, din familj eller bara till dig själv så lägger du fortfarande energi på det. Den negativa energin kommer sedan följa dig. Och en negativ människa är ju oftast inte de man dras till kanske. Vänd på ditt tankesätt och tänk på allt det positiva med att vara singel, för det finns massor! En glad och positiv människa vill man ju vara med, så snart kanske det dyker upp någon härlig människa (när man minst anar det osv.).
 7. Du låter dina vänner godkänna varje sms du skickar till hen

  Det är inte dina vänner som vill ha ett förhållande med den här personen – det är du. Att låta dina vänner ha något att säga till om i ungefär varje sms som kommer från din sida kommer inte bara göra att det tar hundra år för dig att svara varje gång, det gör dessutom så att personen inte kommer lära känna dig på riktigt. Skriv dina egna sms, och fråga dina vänner om råd bara när det verkligen behövs. Ibland kan man faktiskt behöva lite stöd från sina BFF:s.
 8. Du vägrar gå på en dejt nykter

  Att dricka alkohol för att lugna nerverna inför en dejt är inte speciellt ovanligt. Första dejter speciellt är ju läskiga och kan vara hur obekväma som helst – men man behöver inte alkohol i kroppen för att hantera det. Och så fort man kommit igång med dejten brukar ju dessutom den värsta nervositeten försvinna. Att ta till alkohol för sådana här anledningar kan dessutom bli skadligt för dig och din kropp.
 9. Du misstar din rädsla för förhållanden för en dålig magkänsla

  Det finns dåliga magkänslor, och så finns det rädsla. De två sakerna är inte samma saker. Magkänslan är till för att följas, och rädsla är till för att övervinnas, som Elite Daily så fint skriver. Missta inte din rädsla för känslan av att ett förhållande inte kommer funka med en dålig magkänsla. Om du inte satsar kan du aldrig vinna, som det så klyschigt heter.
 10. Du antar att det inte kommer funka med tanke på tidigare förhållanden

  Att tro att du aldrig kommer hitta kärleken bara för att dina tidigare förhållanden inte funkat är som ett recept på misslyckande från början. Ditt tankesätt påverkar SÅ mycket, som om du tror att det inte kommer funka kommer det heller inte göra det. Att däremot gå all in och satsa på att ett nytt förhållande kommer vara för resten av era liv ökar chanserna för den möjligheten mycket mer.
Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här: Klicka på bilden för att komma till erbjudandet! ecommerce_700x350_Mineralsmink Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks! Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat! instagram-snap-folj-oss

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white