in

Vi snackar sex!

drag1
Vi snackar sex

Hur får man bra självförtroende i sängen och vad är det största felet killar gör under sexakten? 3 modiga VeckoRevyn-läsare berättar öppet om sina sexerfarenheter…

Mer

intervju1 edited 1

Vilka är de vanligaste felen som killar gör i sängen?

Lisa: Det största felet en kille kan göra i sängen är när han ligger på tjejen med hela sin tyngd mot hennes kropp, och juckar! Många killar tänker bara på sig själva, även om det går fort för killen så finns det ju andra hjälpmedel, som fingrar och tunga, att hjälpa tjejen med.

Tessan: Det värsta som finns det är när killen är för mesig. Det är avtändande när det blir för ”fint”, jag vill ha det lite porrigt. Jag gillar inte osäkra killar, det blir för lamt helt enkelt!

Emmelie: Det stora felet många killar gör är att de inte tänker på min tillfredställese, utan att det bara blir in- ut- slut. Sedan så hatar jag när killen inte säger till när han kommer, utan bara gör det och slänger handduken på en..

Hur får man bättre självförtroende i sängen?

Tessan:
Våga testa dig fram! Testa nya ställningar och våga släppa loss. Vad kan gå fel? Tänk på att han vet hur du ser ut och han skulle inte gå hela vägen och ha sex med dig om han tycker du är ful eller är äcklig- så det är bara att köra på och släppa alla hämningar!

Lisa: Var inte rädd för att säga vad du vill och känner! Lyssna på respons från killen, förmodligen tycker han att det är jätteskönt och då är det din förtjänst och det ska du ta åt dig av. Tänk ”Vad snygg och bra jag måste vara när han njuter sådär”, för det är ju precis så det är! Sedan är det viktigt att prata med sina tjejkomppisar och dela med sig av sina erfarenheter, kanske ni kan ge varandra tips om hur man känner sig säkrare i sängen? 

Har du varit med om något riktigt avtändande som killen gjort i sängen?

Lisa: Personligen tycker jag att det är avtändande med killar som har väldigt mycket hår på bröstet. Sedan är det avtändande med killar som inte vet hur de ska använda ”den” rätt. Något annat avtändande är när killen inte ansar sig där nere…

Emmelie: Ja, oansade killar är inte okej! Jag tycker dessutom att det är avtändande med killar som är besatta av analsex och inte lyssnar på om tjejen inte vill ha analsex! Usch, en gång var jag med om en kille som sa till mig ”Kan du slicka rent mina svettiga bollar”, och då var det tack och hej med en gång…

Tessan: Jag har varit med om killar som tar för givet att man ska ge dem massor under förspelet och som inte ger något tillbaka. Sedan är det avtändande med vidriga kommentarer under sexakter, typ ”Är jag din bad boy?”.

Vad är det sexigaste du gjort för en kille?

Lisa: En gång drog jag en striptease för min kille som sedan svlutades med härligt sex. En annan gång överaskade jag honom med en avsugning i bilen, det var populärt!

Tessan:
Jag och min kille bestämde oss för att ta lite sexiga bilder på oss själva under sexakten. Nu ligger de bilderna på datorn men det händer att vi tar oss en titt på dem ibland…

Emmelie:
En gång öppnade dörren iklädd endast sexiga underkläder och högklackat. Först blev min kille lite chockad men sedan fick jag det jag ville…

Har du någon sexfantasi?

Tessan: Allt jag har velat testa har jag nog redan testat. En fantasi jag hade var att ha trekant och det har jag haft nu, flera gånger faktiskt. En av gångerna var det bästa jag någonsin upplevt i sexväg, och det var med två killar. Något som jag ofta fantiserar om är att bli påkommen medan jag har sex. Förbjudet är tändande, helt enkelt!

Emmelie: Jag har faktiskt inga fantasier. Jag fantiserar bara om de killar som jag har ”hang ups” på.

Lisa: Jag har upplevt mina sexfantasier, men jag är lite besviken. Jag hade trekant en gång och det var inte alls som jag tänkt mig, det blev bara jobbigt för killen att försöka tillfredställa två tjejer.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white