in

Tips! Så blir du ett proffs på oralsex

oralsex tips avsugning slicka klitoris
Bild: Malvestida Magazine / Unsplash

VeckoRevyn ger dig tips som gör dig till ett proffs på oralsex – från slickning till bästa avsugningen. Mer

Oralsex tips – att utföra på henne

Följ tipsen steg för steg eller välj ut dina personliga favoriter och variera från gång till gång.

Steg 1: Uppvärmning

Förväntan är något av det mest upphetsande som finns. Så dyk inte rätt på, börja istället med att arbeta dig ner längs hennes kropp med kyssar, nafsningar; slicka bröstvårtor, mage och lår – och låt henne vänta och bli otålig. 

Innan du sätter igång kan du om du är osäker be henne slicka dig i handflatan som hon vill bli slickad. En sak du förmodligen kommer märka är att hon inte bara använder sig av den spända tungspetsen utan sveper runt med tungans flatsida långsamt och dröjande. Inspireras!

vad är oralsex tips bästa avsugningen
Bildkälla: Malvestida Magazine / Unsplash

Steg 2: Upptrappning

Klassikern: Sära på de inre blygläpparna med fingrarna, leta upp klitoris (en pytteliten kula i överkanten, närmast hennes mage, som är täckt av en liten hudflik) med tungan och slicka med varsamma, långsamma tag upp mot den och försiktigt längs kanterna.

Använd platt tunga, inte spänd tungspets. Håller du tungan avslappnad blir det inte bara skönare för henne, du slipper själv bli trött i tungan lika snabbt. Slicka i långsamma cirklar runt klitoris och kombinera detta med att ”lapa” upp och ner. Använd så mycket som möjligt av tungan så du täcker största möjliga yta. Om du märker att hennes klitoris krymper eller drar sig in under sin ”skinnhuva” är du för hårdhänt. Eller hårdtungad…

Blanda upp det hela med lite virvlande rörelser – som om du fångar upp droppar från en glass. Medan din tunga svänger slumpartat fram och tillbaka retar du klitoris ytterkanter. 

Steg 3: Upphottande

För att lägga till lite variation och förhindra att en specifik punkt blir överstimulerat så att klitoris blir för känsligt kan det vara en god idé att sicksacka en stund. Sicksacktekniken går ut på att varva lodräta slickningar längst ner på klitoris med vågräta slickningar på hela. Vågräta slickningar är mer njutbara, så gör ungefär sju sådana för varje lodrät. När hon är riktigt upphetsad kan du lägga några diagonala. Lägg huvudet på sned (med örat mot hennes lår), använd sidan av tungan, börja långt ner och avsluta vid toppen på klitoris

Låt ett finger följa efter tunga så hon känner kontrasten (mjuk tunga, fast finger) eller för in ett finger i henne och rör det in och ut, eller använd båda händerna på hennes bröst.

Skriv något härligt och gulligt eller kanske snuskigt och sexigt med tungan. Du låtsas alltså att tungan är en penna och klitoris ditt papper.

Steg 4: Mot klimax

Ta ett fast tag om hennes skinkor. Krama åt och börja röra händerna i stora cirkelrörelser. Det här är skönt för att det stimulerar anus – som bekant är ett ytterst känsligt område för såväl tjejer som killar.

Låt sedan tungan bli mjuk och fladdra den i sidled upp och ner överklitoris och/eller klitorishuvan (beroende på hur känslig hon är). Varva lite mellan alla tekniker du testat hittills och fortsätt med den du märker att hon gillar extra mycket. Snabba på tempot och slicka eventuellt ett snäpp hårdare (testa, men var uppmärksam på vad hon gillar).

Och läs noga nu för det här är det viktigaste: Om hon kommer, SLUTA INTE. Pressa den flata sidan av tungan mot klitoris och fortsätt slicka, eller låt henne bara trycka sig mot dig. Ta inte bort tungan förrän hon säger till.

Att utföra på honom – avsugning

oralsex tips slicka klitoris
Bildkälla: Toa Heftiba / Unsplash

Steg 1: Uppvärmning

Slicka dig nedåt längs hans kropp tills hans penis står i givakt och tigger om din uppmärksamhet. Men väl där, retas genom att fortsätta med att kyssa och slicka utmed utsidan av hans lår. När du är nere vid knäna glider du över till insidan av låret och slickar dig därifrån upp till pungen. Dröj dig kvar där och slicka med stora virvlande rörelser på en pungkula i taget tills han nästan går sönder av kåthet.

Händerna då? Lirka förhuden så att den glider över ollonet (ryck och slit går sällan hem …) – detta görs lättast med hjälp av en massa saliv så att det aldrig blir torrt.

Använd ena handen till att hålla penis på plats och med den andra smeker du honom på andra ställen.

Steg 2: Upptrappning

Slickepinnen är en mycket populär variant då han får äran att se precis vad som pågår. Du står på knä och lyfter hans penis så att du blottar testiklarna. Leta upp strängen mellan dem (en liten upphöjning som ofta är lite mörkare än resten) och sedan platsen där den börjar, under testiklarna, och sätt igång att slicka – långsamt, långsamt hela vägen ut till ollonet.

Stimulera andra områden medan du suger honom. Pröva till exempel bestämda smekningar eller masserande cirklar på perineum, alltså området mellan anus och pung. Kittla och smek nedanför naveln och kring penisroten precis när han är på väg att komma.

Klassikern går till så här: Håll ena handen runt penisroten och samla saliv i munnen. Knyt andra handen löst, låt den glida upp och ner över penisen och slut handen när du når ollonet. När du fått in knycken med handen är det dags att lägga till munnen – och låt handen fungera som en förlängning av den. Alltså låt hans penis glida in och ut ur din mun medan handen följer efter.

Steg 3: Upphottande

Klassikern med en twist! Kontrasten mellan bestämda fingrar och mjuk tunga är ljuvlig och är lätt att lära sig. Smek honom med handen och vrid den lite när du når ollonet, samtidigt som du låter tungan snurra runt kanten på ollonet. Ett enkelt men effektivt knep! Prova också att göra tungan styv och låta den ”fladdra” som fjärilsvingar över frenulum (den lilla strängen på ollonets undersida).

Om du vill, testa att ta en eller båda testiklarna i munnen, sug lite och/eller snurra med tungan.

Om det känns okej för dig och honom, kan du nu börja röra dig bakåt och uppåt mot hans anus. Oral stimulering av anus är något som många – både killar och tjejer – tycker känns fantastiskt eftersom området är fullt av känsliga nervtrådar. Slicka eller för in tungan en bit i anus, och stöt som med ett litet penissubstitut. Använd gärna en bit plastfolie eller en uppklippt kondom som skydd mellan mun och anus, så skyddar du dig mot bakterier.

Steg 4: Mot klimax

Återgå till klassikern med lite snurr och kulspel – och här är det viktigt att bibehålla en jämn rytm för att bygga upp spänningen. I takt med att utlösningen kommer närmare smeker du hårdare och fortare.

Om du inte vill att han ska komma i din mun kan du övergå till vanligt samlag precis före det avgörande ögonblicket, eller låta honom komma i din hand eller på magen.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white