in

Varningssignalerna som hintar om att du kanske är problemet i ert förhållande

problem i relation
Bild: Molly Belle / Unsplash

I nästan alla förhållanden kommer man in i en dålig period. Man älskar varandra och vill vara med varandra – men man vet inte vad som är fel. Här är tre saker som visar på att det kan vara du som är problemet. Mer

  1. Du fokuserar på det negativa när ett problem dyker upp

    Det är normalt att känna att ens fröhållande prövar ens tålamod ibland. Men hur roligt skulle livet vara utan utmaningar ibland? Men, om du och din partner befinner er i en situation som ni inte verkar kunna komma över för att du bara ser det negativa i den så kan det vara för att du håller tillbaka på relationen (här beror det ju såklart på vilken sorts situation det är, men ni fattar grejen). Om ett problem dyker upp i relationen som du inte kan jobba på med din partner eller se bakom det negativa kan du hålla tillbaka förhållandet utan att du vet om det.
  2. Du har slutat kommunicera med din partner

    Att kunna prata och diskutera allt med sin partner är jätteviktigt i ett förhållande. Ni måste kunna dela både bra och dåliga saker med varandra. Om ert förhållande är inne i en dålig period är det extra viktigt att ni kommunicerar med varandra. Att kunna prata om det som är dåligt gör att ni kan jobba på det och till slut, kanske, komma över det. Men – om du slutat kommunicera och lyssna på din partner så händer ingenting.
  3. Du ser bakåt medan din partner ser framåt

    Att fastna i då-tid och ”tänk om”-tänk hjälper inte ditt förhållande alls. Ja, det kan hända att man ångrar beslut man tagit eller önskar att ens partner hanterat en situation annorlunda. Men att fastna i hur det kunde varit, istället för att fokusera på hur det är nu eller hur det kan bli, gör inte att förhållandet förbättras. Då måste man ta ett beslut om man vill fortsätta vara tillsammans med sin partner eller inte.
Tack Elite Daily för inspo!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white