in

Topp 5: Världens bästa erotiska filmer

bild 17
Världens bästa erotiska filmer!

Vem har sagt att man måste kolla på porr för att få en härlig stund i TV-soffan? Vanliga filmer kan vara minst lika eggande! VR’s sexredaktör Hannah Arnhög listar fem heta rullar du kan hyra för lite filmkvällspirr. Mer

Här och nu tänker jag passa på att använda detta spaltutrymme åt att hojta till alla filmskapare. Varför görs inte mer sexiga rullar?!

Min research inför denna erotiska film-bonanza var tyvärr en besvikelse. Jag var på jakt efter nya sexiga filmer med heta fräscha skådisar men tyvärr är det, med några få undantag, de gamla klassikerna från 80- och 90-talet som dyker upp. Varför är det så? Är 200-talets filmskapare så jäkla pryda eller känns upphetsning som en överskattad känsla när det gäller vanlig film och inte porr? Dumt tycker jag! Kanske är det sjukt svårt att få till det där riktigt sexiga och fortfarande hålla det ”rumsrent”? Men det ÄR ju så härligt att kunna knalla iväg till videobutiken och hyra en hollywoodrulle – som man dessutom kan få njuta rent kroppsligt av, oavsett om man kollar med en partner eller själv. Och när jag ändå håller på att uppmana och efterlysa kan jag ju passa på att påpeka det uppenbara när det kommer till såna här filmer – ska det vara sexigt och hett måste det innehålla mord, blod och otrohet. Förbjudet är hett, det fattar jag. Men måste en passion som är helt legiim och inte sårar eller döda någon vara dötrist? Mer rumsren erotik till folket säger jag, och varöfr inte en och annan solskenshistoria?

Nåval. Utbudet må vara dattigt, men jag och mina hjälpsamma läsarrecensenter har sonderat terrängen för dig och listat fem riktiga sängkammarrullar.

Erotisk film: Begär (1992)

damage

Handling

Han är en stilig politiker, hon är hans sons blivande fru. De träffas på ett coctailparty och efter en blick är de förlorade och kan inte slita sig från varandra. En förbjuden relation tar fart…
Med Juliette Binoche och Jeremy Irons.

Så tyckte Hannah

Det här är en film som förtjänar sin erotiske etikettering, för sex präglar i princip hela filmen. Sexscenerna är många och väldigt nakna och svettiga, vilket är mycket härligt, men ännu härligare är nästan hur bra skådespelarna spelar kåta. Man ser verkligen i deras ögon och hela deras kroppsspråk hur sprängkåta de är – vilket helt klart smittar av sig till tv-soffan. Det fruktansvärt förbjudna gör det hela extra snuskigt.

Erotisk film: Het puls (1981)

hetpuls

Handling

En sjaskig småstadsadvokat i Florida blir uppraggad av en gift kvinna. De inleder en passionerad kärlekshistoria, men snart inser de att den enda vägen till gemensam lycka innebär att de mördar kvinnans make.
Med Kathleen Turner och William Hurt.

Så tyckte Hannah

Åh! Här blev jag tänd på att varje scen är simpel, snygg och sexig och att hon är blond, snygg och jäkligt smart på ett sexigt sätt. Det, och att deras passion tar över alla andra känslor, och att de följer sina sexuella drifter helt, var det som gjorde filmen triggande. Jag skulle gärna se den på en dejt, för man blir liksom inte sådär obekväm när man tittar på den, utan det byggs snarare upp en spänning. Den mörka och spännande storyn gillades!

Erotisk film: Killing Me Softly (2002)

killingmesoftly

Handling

Två personer råkar stöta på varandra en vanlig morgon. De blir blixtförälskade direkt och en helt ny värld av sex öppnar sig för henne. Men snart blir hon nyfiken på hans förflutna och upptäcker att saker och ting inte står rätt till.
Med Heather Graham och Joseph Fiennes.

Så tyckte Hannah

Joseph Fiennes som spelar killen är så sexig att man dör! Och sexscenerna är både avancerade och snygga och får definitivt mig att tända till riktigt ordentligt. Tyvärr präglar sexscenerna bara första halvan av filmen när de är kära och lyckliga. Det hade varit extra hett om de hade sexat loss lite mer kontinuerligt under hela filmen istället.

Erotisk film: Body Double (1984)

bodydouble

Handling

En man ombeds hålla koll på en lyxlägenhet från sitt fönster. Detta ger honom inblick i en sexig kvinnas sovrum, där hon klär av sig varje kväll. När han ser att ytterligare en man spejar på henne blir han indragen i en världs av både porr och mord…
Med Melanie Griffith och Craig Wasson.

Så tyckte Hannah

Hur härlig är inte denna film?! Helt klart favoriten! Den läbbiga och sexuellt laddade handlingen är riktigt upphetsande – som en upphetsande skräckfilm! Jag ser gärna mig själv i huvudrollen och den är perfekt att se med sin partner. Jag kände mig sexig och lite förbjuden bara av att titta på den. Plus för ett väldigt hett soundtrack, det är som taget ur en gammal p-rulle med klass!

Erotisk film: Silver (1993)

silver

Handling

En ung snygg kvinna flyttar in i ett exklusivt hyreshus i New York. Hon får reda på att den tidigare hyresgästen dog mystiskt – och en efter en möter hennes grannar samma öde. Hon inleder en kärleksaffär med husets ägare…
Med Sharon Stone och William Baldwin.

Så tyckte Hannah

Det här var HETT! Topp tio-hett från början till slut. Inget snack om saken. Det sjuka spelet och mystiken var riktigt upphetsande och de verkade ha sex precis överallt. Det är var riktig passion! Sexscenerna kändes sjukt verkliga, nästan som att jag själv hade satt upp en kamera i rummet, och sexet var riktigt hårt och tufft – det gillade jag mycket.

hannah

Hannah Arnhög
VeckoRevyns sex- och relationsredaktör


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white