in

Vänner eller bästa vänner? 7 saker som får en bästis att sticka ut från mängden

basta vanner

Det är givetvis svårt att värdera sina vänner och ha någon form av hierarkisk ordning. Men du kanske har någon som du litar lite extra på? Hur vet man skillnaden på en bästa vän och en vän från kompisgänget egentligen? Mer

Bra vänner är enligt mig den viktigaste relationen man kan ha (med undantag för dig med barn). Därför är det viktigt att vi uppskattar våra kompisrelationer. Alla dina vänner är viktiga på olika sätt och egentligen ska man nog inte ranka och värdera sina vänner, men en bästis är ändå en bästis.

Din bästa vän behöver inte vara den som du har roligast med eller festar hårdast med. Det kanske är hen som alltid finns där och alltid bryr sig, som bara är självklar – alltid. Men vad är det som kännetecknar en bästa vän egentligen?

1. Ni har inga filter

När det gäller dig och din bestie är du helt bekväm att avslöja alla de hemligheter som du döljer för resten av kompisgruppen. Istället för att döma dig och dina åsikter så accepterar din bästa vän dig. Ni är alltid lite extra konstiga när ni ses.

2. Era sms-konversationer skulle inte ens FBI förstå sig på

Rebusar, internskämt eller bara enstaka ord… tur att ni förstår varandra i alla fall!

3. Ni känner er som hemma hos varandra

Öppnar din vän kylen utan att fråga och har koll på var fin-kopparna står? Kanske panikspringer hen till toaletten så fort ni kommer hem till dig? Det är tecken på att hen känner sig hemma och att ni känner varandra väl.

4. Ni pratar utan att använda ord

Oftast vet din bästa vän vad du tycker innan du själv gör det. Med en nick eller med en blinkning, kan ni ha en konversation som bara ni två är medvetna om.

5. Ni drar vita lögner för att backa varandra

Har du berättat något för din bästa vän i förtroende så kan du lita på att hen håller det för sig själv. Din bästa vän kan till och med dra en vit lögn för din skull, och sedan låtsas att informationen är ny. Till exempel när du äntligen berättar för alla att du dejtar din crush. Din bästa vän har vetat om det i veckor men spelar ändå glad och förvånad.

6. Ni pratar öppet om sex

Du vet det mesta om din bästa vän och hens sexliv. Kanske mer än vad du borde?

7. Din bästa vän känner din familj

Din bästa vän har förmodligen träffat de flesta från din familj. Vid varje släktträff frågar de hur din vän mår.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white