in

Uppgradera sexställningen!

bild 10
Uppgradera sexställningen!

Veckorevyn.com ger dig 6 sätt att variera världens kanske mest underskattade sexställning – missionären!

Mer

missionar

1. ETT FINGER MED I SPELET
Låt din partner använda ett finger
… Men inte vilket finger som helst! Vi snackar en fingervibrator som  kommer till sin rätt genom att användas på bröstvårtor, klitoris eller – bäst av allt – precis på korsryggen. Mm, den här lilla filuren får vilken sexställning som helst att antända!

2. NIO SMÅ OCH EN DJUP
Under nio stötar kommer han bara lätt, lätt in i dig – på den tionde tränger han in djupt. Trånandet och friktionen gör njutningen längre och mer intensiv.

3. DUNIGT FÖRSPEL
Ligg på ena kanten av ett duntäcke, han ligger ovanpå dig (alltså inte i) – och rulla in er till en liten korv. Låt honom sedan försöka komma in i rätt position och in i dig.

4. GLID FÖR GLATTA LIVET
Smeta på glidmedel. Mycket. Båda två. Så att det blir halkigt, sliskigt och superdupersnuskigt. Rekommenderas på ett hotellrum där någon annan får tvätta lakanen.

5. ANVÄND KUDDEN
Smyg in en kudde under din rumpa. Det får klitoris i precis rätt vinkel så att den vanliga, mysiga missionären förvandlas till en orgasmfest. Åtminstone höjer det dina chanser markant.

6. DET MAGISKA MISSIONÄRSSCHEMAT
Gör en lista med ställen att smeka, till exempel hår, klitoris, rumpa, bröst i vågräta kolumner och höger respektive vänster hand i lodräta kolumner. Blunda båda två och sätt ett finger var på schemat. Det ni pekar på måste ni smeka på den andra genom hela akten. Med ena handen. Med den andra får du göra vad du vill…


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white