in

Träna dig till bättre sex

drag1
"Knipövningarna gav tydligen effekt..."

Talang, tur och tajming sägs vara vägen till succé. Men glöm inte bort att du också kan träna dig till bättre sex!

Mer

TRÄNA ANDNING!

Tänk själv- om vi är nervösa eller stressade över någonting och tar djupa andetag så brukar vi lugna ner oss. Även om andningen under själva sexet varierar och mycket väl kan bli ett okontrollerat flås, är det viktigt att kunna slappna av genom att andas rätt. Gör gärna den här övningen varje dag.

HUR? Lägg dig bekvämt med en hand på magen. Flytta andningen till magpartiet. Känn hur magen, inte bröstkorgen, lyfter och sänker sig. Andas djupt, blås ut all luft du har i magen genom munnen och känn lugnet. Att öva andning med sin partner kan kännas intimt och vackert. Se varandra i ögonen och andas hela tiden med magen.

SEN DÅ? Glöm för all del inte att andas ut under sex. Att släppa ifrån sig ljud under akten är ett bra sätt att öppna upp sig för djupa känslor. Andas djupt och blås ut mycket luft.

TRÄNA BÄCKENBOTTEN

Att ha en vältränad bäckenbotten är en fin början på toppensex. Gör knipövningarna för att bli stark.

HUR? En klassisk metod är att klämma av kisstrålen när du är på toaletten. Försök att stoppa urinflödet flera gånger under en kissning. Ett annat alternativ är att köpa knipkulor som du stoppar in i slidan och omsluter genom att knipa, antingen ståendes eller sittandes beroende på hur tunga kulorna är. Knip, gör uppehåll lika lång tid som du har knipit. knip igen och så vidare. Många får träningsverk i början och hemligheten är att inte spänna rumpan eller låren.

SEN DÅ? Precis i början av smekningar eller annan sexuell stimulans ökar blodflödet i och med att musklerna där nere drar ihop sig. För att få extra fjutt på flödet- knip redan under förspelet.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white