in

Tio knep som hottar upp sexet!

10hotta1
Så hottar du upp sexet!

Veckorevyn ger dig 10 knep som garanterat höjer temperaturen mellan lakanen. Tro oss, det här vill du inte missa…

Mer

1. Vänd dig om

Be din partner att sätta sig på en stol, sätt dig sedan i hans knä och rid honom med ryggen vänd från hans ansikte. Att inte ha ögonkontakt kan kännas spännande och sexigt. Dessutom har han sina händer fria att smeka dig!

2. Smek dig själv

Prova att smeka dig själv när ni har sex. Då kan du själv kontrollera din orgasm… och vill du hellre att han ska smeka dig så visa honom med dina egna händer, på din egna kropp. Låt sedan honom ta över och visa att han har förstått.

3. Tänd ljus

Sänk belysningen hemma och tänd ljus istället. Röda ljus är ett plus eftersom det höjer den sexiga stämningen ännu mer!

4. Använd ögonbindel

Se till att din kille sitter eller ligger bekvämt. Placera en bindel över hans ögon och kyss och smek honom sedan uppifrån och ner längs hela kroppen… hot hot hot!

5.
Ge ett vigt intryck
Sträck ditt ena ben rakt upp i luften när ni har sex i missionärsställning. Ett enkelt knep som får dig att både känna dig smidig och se vig ut samtidigt som den klassiska missionärsställningen får sig en rejäl upphottning.

6. Berätta hur det känns
Prova att säga smickrande saker när ni har sex, det ger honom större självkänsla samtidigt som det är upphetsande för honom… Berätta för honom hur skön och stor han är… Är han inte stor? Ljug!

7. Hotta upp oralsexet
Prova att smörja in hans penis med något gott som choklad eller honung och sug sedan bort det, det blir en annorlunda upplevelse för er båda samtidigt som det smakar gott. Testa även att bara ge honom lite i taget. Börja med ollonet och låt dina läppar vandra längre och längre ner. Detta gör honom garanterat galen av lust!

8. Fixa rytmen
En av alla hemligheter bakom orgasm stavas rytm. Det gäller inom alla typer av sexaktiviteter; rytmen är huvudsaken när ni har sex, smeker varandra eller har oralsex. Var lyhörda och försök hitta en rytm som är lika skönt för båda!

9. Spegel spegel
Stå eller sitt framför en helkroppsspegel så att ni båda kan se när din kille kommer in i dig. Att se er själva in action kan vara galet upphestande!

10. Glöm inte knävecken
Prova att smeka varandra i knävecken. Det kan låta konstigt men faktum är att knävecken är en erogen zon och lätta smekningar kan vara hur mysigt som helst.

Har du något sexigt knep att dela med dig av? Kommentera!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white