in

Tillåtet att dejta second hand?

heads
Sugen på second en hand-kille?

Är det okej att ta över kompisens pojkvän?

Mer

heads

Det kan bli en kul story på tjejfesten, men det kan också förstöra en fin och fungerande vänskap. Vi talar givetvis om en romans med kompisens ex. Vad är okej och vad är inte okej – egentligen?

Vad är okej?

Veckorevyn.com guidar dig till när det är okej att lägga beslag på kompisens ex och när det INTE är okej.

Second hand-situation 1: De var tillsammans – tills du kom…

Du har klampat in, förstört hennes kärleksliv och snott hennes kille. Era gemensamma vänner är helt rasande, din väninna är farligt nära att bli våldsam med spetsiga föremål – och du och han får smyga med er skuldfyllda romans. Kul!

Det är INTE okej. Mycket talar för att han kan göra samma sak mot dig. Då kommer du inte ha något tjejgäng att gråta mot axeln på. Erkänn att du gjort fel och be om ursäkt! Om det är äkta kärlek – se till att han avslutar relationen med din kompis först!

Second hand-situation 2: De var tillsammans för evigheter sen.

Han ”tillhörde” din kompis för länge, länge sedan, men det har gått vidare och är idag polare. Han ser fortfarande riktigt bra ut och ärligt talat vore det en skam att låta honom gå till spillo…

Om din tjejkompis är OKEJ med det och killen verkligen är över henne är det bara att köra på!  Men kolla av läget ordentligt, för människor tenderar att ljuga om sina känslor. Förmodligen tycker hon att det är okej – men Årets bästa vän 2008 frågar alltid!

Chuck tog över bästa kompisen Nates flickvän Blair i Gossip Girl.

Kom överens om vad som gäller!

De regler som finns är nästan alltid outtalade och dessutom olika för olika människor. Gör klart för dina kompisar vad som är okej och inte vad gäller umgänge med varandra ex. Då är det upp till dig eller er om ni har lust att äventyra er vänskap för en kille. Det kan dock vara bra att komma ihåg att seriösa val inte alltid går ihop väl ihop med nyförälskelse och attraktion. Alltså, viss förståelse för människor som tar beslut i ett attraktionsrus   åtminstone om de ångrar det senare.

Kändisarna som knipit vännens partner!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white