in

Studie visar: Par som sover i den här sovställningen har mest sex

Vilken sovställning tycker heterosexuella par är härligast och vilken tycker de är störigast? En ny studie har tagit reda på just detta, och även vilken sömnposition som oftare leder till sex än andra. Mer

En ny studie, gjord av amerikanska företaget Mattress Advisor, har tittat närmare på hur 1000 heterosexuella par sover. Både vilken sovposition män och kvinnor gillar mest och minst, men också vilken sovposition som oftast leder till sex.

Pars favoritsovställning

De tre sovpositioner som tjejer gillar mest är rygg-mot-rygg nära varandra, skedning (där tjejen är lilla skeden) och rygg mot rygg där man inte rör varandra.

De tre sovpositionerna som killar gillar bäst är rygg-mot-rygg nära varandra, skedning en bit ifrån (där killen är stora skeden) och nära skedning (där killen är stora skeden).

Den mest störiga sovställningen

Tjejers topp tre störiga sovställningar är skedning (där tjejen är stora skeden), nära skedning (där killen är stora skeden) och tredje rygg-mot-rygg långt ifrån varandra.

Killarnas mest störiga sovställningar är när han ligger på rygg och hon halvt över, nära skedning (där killen är stora skeden) och rygg-mot-rygg långt ifrån varandra.

Men bara för att ett par börjar sova i en viss ställning betyder inte det att de kommer att vakna upp i den ställningen. Ungefär 80 procent nätterna vaknade paren upp i en annan sovställning än den de somnade i.

Sovställningarna som oftast leder till sex

Företaget har också kollat på vilka sovställningar som leder till mer sex än andra sovställningar. Och sammanfattningsvis kan man se att ju mer paren rör varandra, desto högre är chansen att de kommer ha sex.

Och sovställningen som gör att par har sex mer än alla andra sovställningar är när man somnar omfamnandes ansikte-mot-ansikte med varandra.

Ungefär såhär alltså:

Tack för artikelinspo, Elitedaily.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white