in

Stegen du behöver följa för att få en KK-relation att funka

KK

Söker du närhet men inget förhållande kan en kk-relation vara något för dig. Men för att få det att fungera utan känslor som växer fram behöver du följa några regler! Mer

I filmer som Friends With Benefits eller No Strings Attached får vi följa två vänner som beslutar sig för att ligga med varandra, utan krav på en relation. Det ser spännande, roligt och hett ut men slutar alltid i att en får känslor och blir hjärtekrossad för att den andra inte känner samma sak. Fast eftersom det är film ändrar sig alltid den andre och de blir ihop och lyckliga i alla sina dagar efter några dagar..men så ser ju inte riktigt verkligheten ut! Så hur får man en kk-relation att funka utan att känslor väcks eller att vänskapen förstörs? Forskning har visat att det finns steg du bör följa för att klara av en kravlös sexrelation, och att det faktiskt inte funkar för alla på grund av våra gener som sätter grunden för hur vårt känsloliv ser ut.

Innan du går in i en kk-relation

Ställ dig frågan:

Är jag redo att gå från platonisk vänskap till känslolöst sex med den jag tänker på att ha en kk-relation med? Hur du känner för människor i ett sexuellt sammanhang, är genetisk för de flesta. Det beskrivs som det sociosexuella med vår sexualitet och har du en sociosexuell läggning söker du flera sexuella kontakter utan en relation. Reflektera därför över hur du är som människa. Är du en känslomässigt bunden person finns det stor risk att känslor av anknytning och trygghet binds till den person du ligger med. Och hur ser din kulturella uppfattning ut kring sex? Om din syn på sex är att det är en stor och viktig och framförallt intim och personlig stund finns det stor risk att kravlöst sex inte kommer funka. Men är du sociosexuell och inte känner känslor av kärlek i ett sexuellt sammanhang eller för bara en person, är du mer än redo att gå in i en kk-relation, om din sexpartner är av samma uppfattning.

Sätt sedan upp grundregler

Samtycke

Oavsett om ni är vänner, främlingar eller partners, är det viktigt med samtycke vid sex. Fråga varandra vad som är okej, även i en KK- relation. Er relation är trots allt bara att ligga med varandra och därför är det viktigt att kommunikationen kring sex funkar.

Ha säkert sex

Som KKss är ni ju faktiskt inte exklusiva, och därför finns chansen att ni båda två ligger med fler människor. För att undvika onödiga konflikter och problem, använd skydd helt enkelt!

Var inte elaka mot varandra

Även om ni är KKss, måste ni känna känslor av omtanke och bry er om varandra. Du kan bry dig om någons känslor utan att vara kär i personen. Det är okej! tumblr o1okogwnq21uiduqio1 500 Tack för inspo, Bustle!

VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white