in

Släpp loss i sängen – så gör du!

Önskar du att det var lite mer dirty mellan lakanen än det är idag? Veckorevyns Hannah Arnhög ger tio tips till dig som vill porra loss i sängen. 

Mer

1. Älska din kropp

victoria

Din kropp är het, snygg och underbar. Dessutom är den ditt absolut främsta verktyg när du ska ha riktigt bra sex. Försök inte dölja delar av din kropp eller stå/ligga i vissa vinklar du vet gynnar dig. Nej, blotta och fläk ut dig – i alla vinklar! Först när du älskar din kropp kan du släppa loss på riktigt.
Men hur gör jag det då? Se bara hur din partner tänder på din kropp – och inse att du är grymt sexig.

2. Sscchttsh! Fram med piskan …

piska

Okej, du får strunta i själva piskan. Poängen är att visa vad du vill ha, hur du vill ha det och se till att du får det. Det flesta har någon gång fantiserat om att bli duktigt dominerade.
Men hur gör jag det då? Fokusera på rollen du tar, gå in för det till hundra procent, så att du inte börjar fnissa mitt i allt. Hur töntig du än känner dig så tycker din partner att du är hur sexig som helst.

3. Dräkter, dildos och döläckra trosor

trosa

Och vad som helst som känns bra och sexigt att leka och experimentera med – in med det i sängkammarn! Överraska din parner med sexleksaker, dräkter eller en tredje part – vad du nu tänder på.
Men hur gör jag det då? Är du sugen på sexleksaker, införskaffa en liten vibrator att använda på dig själv – och låt din partner titta på (för att sedan få hjälpa till). Är det mer avancerade saker du är sugen på – fråga försiktigt hur din partner känner för det. Kommunikation är nyckeln!

4. Svanken för fanken

dita

Att stå på alla fyra, eller på fötterna, och svanka ordentligt får dig definitivt att känna dig porrig och sexig. Och se porrig och sexig ut. Allra bäst med svankeriet är att det (oftast) får själva sexet att kännas mer och bättre.
Men hur gör jag det då? Krök ryggraden och njut!

5. Håll ögonkontakt

Oberoende av sexställning, titta din partner djupt i ögonen. Vid oralsex ger du en bild av underkastelse vilket kan vara otroligt upphetsande. Vid bakifrånsex kan ni se varandras njutning i ansiktet och vid missionären drunkna i varandras ögon och viska snuskigheter.
Men hur gör jag det då? Bestäm dig för en punkt i din partners blick/öga som du fokuserar på.

6. Snacka snusk

Var inte blyg med vad du tycker. Är det skönt? Säg det. Känns det bra? Säg det. Är det så skönt att du bara måste skrika? Skrik! Är du imponerad av din partners färdigheter? Beröm honom/henne! Säg vad du tycker är så fantastiskt med ert sex.
Men hur gör jag det då? Var bara ärlig, men var det med en sexig röst. Lite viskande, lite släpande, lite stönande. Det är ingen idé att du säger ”Åh, vad du är skön” med samma tonläge som du säger ”Jag ska handla mjölk”, liksom.

7. Sexig musik

marvin

Alla har vi vår låt som gör oss extra sexiga. Sätt på den innan du har sex – rör dig till musiken och känn dig som den sexigaste tjejen i stan.
Men hur gör jag det då?
Press play, baby.

8. Bubbel

bubbel

Sex när man är riktigt packad blir sällan någon hit, men är du lite härligt salongsberusad kanske du släpper hämningarna och vågar ta ut svängarna. Du känner dig säkrare på dig själv och din förmåga att förföra och bli förförd.
Men hur gör jag det då? Inhandla en flaska skumpa (mousserande går finfint, eller vad ni nu vill ha), häll upp i två glas, skåla …

9. Ta det du vill ha

Principen att man ska ge och ta är visserligen fin och bra. Men ska du vara en porrstjärna för en kväll – ta för dig!
Men hur gör jag det då? Visa att du älskar när din partner tillfredsställer dig och dra ut på det så länge du känner, utan att visa några tecken på att du ska ge tillbaka. Sedan gör du förmodligen det ändå för att du vill (eller inte) – men låt inte det plikttrogna samvetet störa dig!

10. Klackarna i taket

alba

Okej, det porrigaste av alla porrigheter är ändå när du drar på dig ett par skyhöga klackar till din förföraroutfit. Men till skillnad från alla andra kläder så åker stilettosarna inte av. Känns helt surrealistiskt. Vilket för denna kväll får ses som en bra sak …

Artikeln publicerades i Veckorevyn nr 22/2007.
Läs mer om sex och kärlek i nya numret, i din butik nu!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white