in

SEXTIPS: Så njuter ni till max båda två!

Vägen till det jämlika sexet!

Trött på att alltid vara den som står för jobbet när det vankas sex? Eller är det du som förväntar dig att ligga bli tillfredsställd? Skärpning! VR slår ett slag för det jämlika förspelet – följ spelets regler och ni har ett PK-knull att skryta med!

Mer

Första steget

 

HON: Dra i slipsen!
Slipsen är en grym attiralj icke att förglömma! Ger en känsla av att du är den som bestämmer (vilket vi vet tänder de flesta) och ett mycket bra sätt att se till att han är sprängkåt redan innan kläderna åker av!

HAN: Massera hennes ryggrad!
Ryggen är en extremt känslig och upphetsande del av kvinnokroppen. Därför ska den givetvis få den uppmärksamhet den förtjänar! En sensuell massage längst ryggraden resulterar definitivt i en happy ending!

Andra steget

 

HON: Lek doktor!
Ett ypperligt – och lite härligt konstigt – sätt att sätta igång lite sexy time är absolut att inleda en grundlig kroppsundersökning av partnern i fråga. Som den sexiga sjuksköterskan eller varför inte den sexiga doktorn – vilket inte nödvändigtvis kräver att du klär ut dig. Din vilja att utföra en noggrann undersökning av hans känsliga delar kan mycket väl räcka.

HAN: Skriv henne en saga!
Diktera ihop en erotisk novell, med du vet vem i huvudrollen. Fantisera fritt (och snuskigt) och inkludera dig själv om du vill. För maximal effekt: slut ögonen båda två – och no touching! Gå vidare till steg 3 när det känns som mest outhärdligt…

Tredje steget

 

HON: Sätt honom på plats!
Är han av tron att han är Guds sexgåva till kvinnan, beter sig som om han kan förföra dig med händerna bundna – låt honom prova det då. Bind honom försiktigt, håll din nakna kropp nära hans – så ska vi se vem som är kaxig nu…

HAN: Gör allt hon ber om i tio minuter

Och då menar vi ALLT! Oroa dig inte, du kommer att bli återgäldad. Vet hon inte vad hon vill ha? Då har vi ett förslag: Kyss henne från pannan ner till fötterna – lägg extra tid på klitoris och tala om för henne hur gott hon smakar och hur skön hon är.

Fjärde steget

 

HON: Låt honom lära känna dig och din kropp i tio minuter
Att ha kontroll är underbart, men nu är det dags för honom att ta för sig… Låt honom lära känna dig och din kropp – och lär honom vad du gillar genom att hela tiden tala om för honom hur det känns. Styr honom rätt om det krävs.

HAN: Röra, men inte se!
Maximera all beröring genom att sätta på henne (eller er båda) en skön ögonbindel. Kyss och känn er fram på varandras kroppar – som aldrig har känts så härliga!

Sista steget…

 

HON: Bröstmassage!
Kanske är det här en del av hans kropp som sällan uppmärksammas, men detta ska nu rådas bot på och betalas tillbaka. Fram med väldoftande, sexig massageolja (gärna lite värmande), sätt dig gränsle över honom och lägg all din kärlek på hans bröstkorg, bröst och hans åh så känsliga bröstvårtor. När du anser dig gjort det, ja, då är det bara att flytta handrörelserna neråt, neråt, neråt…

HAN: Förspela mera!
I VR:s stora sexundersökning angav 39 procent av läsarna att de önskade att killar fattade att förspel var minst lika viktigt som akten. Så precis när du trodde att du skulle få komma till skott – sorry man! Kör en runda till… så länge det är fysiskt möjligt. Vi lovar – det kommer att vara värt det!


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white